0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki kırmızı aracın şeridi sola dönme şeridi ise ve düz gidecekse o şeritte ne işi var? bence kırmızı aracın şeridi sola dönüş (kapalı dönen ve tekrar sol şeritte kalan araçlar için) yeşil aracın şeridi ise hem düz gidecek hem de sola dönüp döndükten sonra sağ şeritte kalacak araçların şeridi diye düşünüyorum.
Zannımca burada trafik ışığı yok.Herkesin geçişi gözle denetlemeye kaldı ise;sadece krokiyle hatalı olanı bulmak zor.Kamera kaydıyla araçların hareket zamanlamalarına bakmak lazım.Ayrıca polis nasıl gelemem der.Mecbur gelecek.Gelmem diyenler şikayet edilebilir.Belki kaza polis için önemsiz olabilir.Ancak sürücülerin zor anı kazadır.İnsanın psikolojisi olumsuz etkilenir.Polise ve onun güvenilirliğine asıl o anlarda ihtiyaç vardır.
Hakan abi lütfen söylediklerimi saygısızlık olarak algılama ama istanbul da gerçekten resmi araçların girmesinin sakıncalı oldukları yerler var. Elbet polis gidecek ama bazı yerlerde yukarısı talimat veriyor o bölgeye zırhlı hariç resmi araç girmeyecek. Gelelim kazaya kayşaklarda belli kurallar vardır. Kavşak içindeki daima haklıdır. Daha öncede belirttim eğer araçların geldikleri yol çift şeritse sağ taraftaki zaten şerit ihlali yapıp sol şerittekinin yoluna giriyor. Eğer yol tek şerit ve geniş bir yol ise ilk araç kayşağa girdiği için çarpan araç burada haksız duruma düşüyor. Gerçi polisin tuttuğu tutanakta %100 geçerli diyemeyiz. Sizi haksız dahi gösterse mahkemeye başvurup haklı olabilirsiniz.
Hakan bey kavşakta trafik ışığı vardı ve ben tam da kırmızı ışıkta durmak üzereydim. Çünkü önümde de araçlar vardı. Ilk bakışta diğer aracın önüne kırmisim gibi anlaşılıyor fakat öyle değil. Çarpan araç ile yan yana gitmiyorduk benim yanımda başka araç vardı o da kavşakta döndü. Bende dönüşümü neredeyse tamamlamak üzere iken kırmızı araç bana çarptı ve aracimin ilk darbe aldığı yerde arka tampon.