0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ege B sınıfı değil mi ?
B sınıfı.
Burak abi rakipleri Corolla - Jetta - Fluence - Astra demişsin ama tanıtım da belirtiyorlar. Rakipleri Clio Symbol - pejo 301 - citroen elysee gibi araçlar. Ben işyerinde linea kullanıyorum. Baba göre sınıfında iş görebilelecek bir araba. Ayrıca eski sürücü direksiyonu çok kötü bana göre bu biraz daha albenili olmuş. Fio alımlarında bir artısıda bakım maliyetleri çok yüksek değil. 2012 lineanın lineanın yetili servis tüm filitreler dahil bakım fiyatı 200 tl.Ayrıca renault pejo citroen fiat fiyat listelerine bakılarak fiyatlarının hemen hemen aynı olduğu anlaşılır.
burak abide fena ezmiş arabayı yalnız fiat bence sadece yakıt ekonomisi kasanlar için tercih edilebilecek bir araç. fiat alanların tek kıstası bu olmalı diye düşünüyorum. multijet motor teknolojisi harbiden yakmıyor. Mesaj Birleştirildi: Kasım 02, 2015, 11:24:47hakikaten ya o göstergeler nedir öyle. ancak bu kadar sıradan, basit olabilirdi.
Multijet motor sınıfının en sorunsuz ve dayanıklı dizellerii arasında ,Fiatın en iyi yanı bence bu..
O parayi o kağıt arabaya yedirmem acikcasi. O paraya 2. El alınacak çok araç var.Mesela t27 kasa avensis alırım.