Aracın 1.6 multijetini test ettim. Araç roket resmen. Yani aracı lineayla nasıl bir tutmuş Burak abi, ona çok şaşırdım. Lineanın iğrenç ötesi gögüsünden çok çok daha iyi. Yeni corollanın gögüsünden görüntü olarak iyi diyebilirim. E16 konsol corollanın en şekilsiz konsolu, özellikle o paralara...1.6 multijetin yalıtımını çok beğendim benzinli sesinden farkı yok, başarılı geldi arabadan indiğimde araç traktör gibi çalışıyordu ki siz düşünün... Lineada bu kadar başarılı yalıtım yok. Turbo 1.500devirde devreye giriyor uçak moduna dönüyor. Arka koltuktakileri bile yapıştırıyor 320torkluk değerlerle. 1.6 multijetin yakıt değerleri de revize edilmiş çok az yakıyor. Araçın arkasına oturdum Hyundai accent blue(Bplus) ona sığmıyorum. Arka koltukta rahat oturdum. C sınıftan farkı yok. Peugout 301 içinde aynısını söyleyebilirim. Bagaj hacmi 500 litre devasa.. Aracın tipi de benim hoşuma gitti arka stopları bmwden esinlenmişler.. Herşeyi geçtim Linea gibi tipsiz bir araçla, Egeanın tasarımı hiç kıyaslanmaz...