Gönderen Konu: Yerli Otomobil Resimler  (Okunma sayısı 7108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
Ynt: Yerli Otomobil Resimler
« Yanıtla #80 : Ekim 15, 2015, 14:38:11 »
şimdi bir saniye

aldık veya yaptık bir adım atılıyor olması güzel fakat eleştiriye açık olması şart.

bugün mercedes yaptık çıkarttık deseler ona bile bir eleştiri hakkımız var. araba milli olacaksa bu insanların istekleri ve eleştirileri göz ardı edilmemeli.

ben diyorum ki , gittik platform satın aldık ama neden dışına içine bir tasarım yapmadık. dışarıdaki arabayı olduğu gibi getirir yerli diye satmaya çalışırsanız ucu kime dokunursa dokunsun orada bir dur bakalım deriz.

ha 2020 de bambaşka bir şey çıkacakmış ? kardeş ozaman arabayı tasarla , koy karşımıza. niye başlanmamış işi önümüze koyuyorsun ? 

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ekim 15, 2015, 14:38:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 92500
  • Model Yılı: '15
  • 145 kere teşekkür etti
  • 102 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ekim 15, 2015, 15:14:37 »
yapmayın etmeyin Recep bey,
platformu satın aldık diye açıklamaya çalışıyoruz hemen kesin hükümlere varmayın rica ederim

Hocam ; platformu satın alınması kötü bir şey değil. Ayrıca bir firma yada platform yada motor satınalınmadan mümkün olmadığını da aklı başında herkez gibi sizde bende biliyoruz. "%100 yerli" diye bir bakanın resim paylaşması beni aptal yerine koymaktır. Saçmalıktır.

Elbetteki yerli otomobil isterim. elbetteki çok mutlu olurum. Ama her seçim zamanı bu aptalca açıklamalar ve insanları kandırmalarına karşıyım. Çinden satın alınan bir model nasıl %100 yerli olur !!!!!!! Aklınız alıyor mu ? Bu açıklama bile bu adamların araba üretemeyeceğini ispatlar. Açın belgesel seyredin. Nasıl araba üretiyorlar...

Yahu direksiyonu bile üretememişler, lastikler yerli değil.... Bir de Çinden navigasyon alıp takmışlar tübitak logosu koymuşlar..... Daha ne diyeyim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ekim 15, 2015, 15:50:59 »
Şahsım adıma ben olaya artık şu gözle bakıyorum ortaya çıkarılan platform alınmış ve bu platforma göre araç yapılmışmı emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor amaca ulaşmak için basamakları teker teker çıkmak gerekiyor bu aracı 2020  yılında artık banttan indirip halka satacaklarına göre ortaya çıkan  araçtan çok farklı olacak deniliyor bence sabretmek lazım
Ben fransızlar gibi düşünüyorum (her fransız kendi ürettikleri citroen ve pejoları alır ve ikinci araç olarak kullanırlar satış rakamlarını yüksek gösterirler hatam varsa affola ) ülkem adına kalkınma olacaksa bende şuan ki aracımı 2020  ye kadar kullanırım tasarımı yada fiyatı ne olursa alırım Milli Duygularla yaklaşmak gerektiğine inanıyorum
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '94
  • 272 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ekim 15, 2015, 18:45:07 »
Hacettepe Üniversitesinden elektrikli otomobil...

http://www.webtekno.com/otomobil/evt-s1-h11490.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Kilometre: 66000
  • Model Yılı: '20
  • 2025 kere teşekkür etti
  • 2549 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Ekim 15, 2015, 19:09:48 »
Hybrid ve diğer enerji kaynaklarını kullanan Suzuki Swift Sedan (DZire - Desire - Arzu) gibi bir kasaya, tüketim değerine ve x maliyetli yapısına ihtiyacı vardır ülkemizin.

İster patentini satın alın, ister sıfırdan tasarlayın, gelir düzeyi düşük insanlar otomobil alamayacaksa Cadillac yatırımı hayalden öteye geçmez. Otomobil üretimi sadece kendi ülkeniz için yapılmaz, dünya genelinin gelişmemiş ülkelerden meydana geldiğini düşünürseniz, cadillağın neden bizim buralara kadar düştüğünü anlamış olmanız gerekir. O araçla dünya piyasasında hiç bir şansınız olamaz.

Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Ekim 15, 2015, 19:12:31 »
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Ekim 15, 2015, 19:44:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 251 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Ekim 15, 2015, 20:01:24 »
cadillac olanı bilmemde hacettepenin yaptığı bence güzel teknik özellikleride yeterli sağlamlığı nedir bilinmez hiç olmassa hazır alınmamış hiçbişey tasarım kötü olsun özgün olsun :) gerçi tasarımın önü çok güzel ama arkadası pek değil biraz ferrari lamborgihini gibi markaları anımsatsada birebir aynısı değil hiç olmassa :D
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi