0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tableti ne ile tutturdunuz ? Hangi ürünü kullandınız.
Kablosuz bir obd satın alıp araç bilgilerini de tablete yansıtırsanız tadından yenmez.
kablosuz obd dediniz fakat bu obd cihazlari her arabaya uyumlu oluyor mu birde piyasada 35 ila 50 tl arasi fiyatlari degisiyor birde bu obd ile aracin ariza disinda nelerini gorebiliyoruz
güzel olmuş bendede ipad var bende düşündüm böyle uygulama veya piranha 2 tane tabletim var 7 inc falan ama kesinlikle agirliktan izgaralar kirilcaktir diye düsünüyorum yine en iyisi camdan tutamaçlar
Çok güzel bi çalışma fakat kalorifer hava kanallarının çalışmasını engelliyor. Bence on orta konsol yerine şoför tarafındaki direğin dibine yani tam sol köşeye montajı olsa hem şık ve saglam durur kirilma kopma riski de kalmaz. Kablo demetinide gizleyebilirsiniz kablolar da gozukmez
Osman beyElinizi sağlık güzel olmuş. Aparatı nerden temin ettiniz? Kamera uygulaması düşünüyor musınuz.? Kalorifer menfezini çıkartmadan olmuyor galiba. Bende telefon için düşünüyorum. E12de menfez çok yüksek efsanede menfez tablet için elverişli olacak. Sol köşede kör noktaya mahal verir. Kazalarda kusura sebebiyet verir.