0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orta konsolların havalandırmasını kapattım zaten. İnanın Afyonda yeri geliyor -20 kusur derece olsa bile aracın kaloriferleri cam önüne yada ayak kısmına alsam bile sıkıntı yaşamıyorum. Yada orta yanlardaki yine yetiyor.Eyüp bey inanın en uygun yer orası sol tarafa montaj daha zor bana göre. Dediğim gibi tablet takılı iken kablolar hiç görünmüyor. Birde arabanın oralarını delmeye kıyabilsem hiç kablo kalmayacak ta, orjinalliğinin bozulmasını istemiyorum.
Cama takılanlar sıcak havalarda bırakması çok muhtemel. Tabletinize zarar gelmesin. Izgara yerleri belki uygun değil ama, ben şu şekilde kullanıyorum, tablet takılı olduğu sürece arkadaki kötü görüntü görünmüyor ve oldukça sağlam ve risksiz.
Abi neden orta konsolun aşağısında ki boşluğa koymadın ?
@Osman Şenyurt (4631) O aparat selfie çubuğundanmı yapıldı acaba?
@Okan Kaçar (26205) Abi teypte aux varsa auxla bağla tableti sonra teypin üstüne koy e12nin teyp i kadar gereksiz bi teyp görmedim ben
babama e12 için xcarlink fiyatını söylemiştim adam o paraya ben pioner teyp alırım küllük üstündeki bölmeye elektirikçide taktırırım on numara ses olur demişti o günden beri fm transmlator kullanıyor berbat sesi insanı çileden çıkarıyor bazen
o tablet için arabaya girerler söylim