0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayrıca araç 20km/s hızı geçince otomatik kapıları kilitleyen modülü tavsiye ediyor musunuz?
Aliexpresste gördüğüm modül için motor stop edildiğinde kapı kilitlerinin açıldığını söylüyor. Tabi teknik bilgim olmadığı için emin olamıyorum...
Ayna ve cam kapama modüllerini dün gece satın aldım, beklemedeyim. Umarım sorunsuz elime ulaşır. Bu arada bugün ön mid ve tizleri sony explode ile değiştirdim. Zaten bagajda 480watt pioneer amfi ile 1400 watt pioneer sub var. İyi ses elde ettim ama tape ses 40tan sonra azar azar sesi bozuyor. Ses sistemleriyle uğraşan arkadaş teybi değiştirip navimax marka teyp almamı tavsiye ediyor. Ne dersiniz yapsam mı?
İlkan bey galiba aynı zaman aralığında gaza geldik sipariş verdik Müzik sisteminde yanlış bilmiyorsam zaten ana ünite önemli. siz bütün sistemi değişsenizde ana ünite sabit kalsa kaliteli ses malesef alınamaz diye biliyorum
Maalesef öyle... Sanırım kesenin ağzını biraz daha açıp teybi değiştirsem iyi olacak. Siz ayna ve cam kapama modüllerinin ikisini demi aldınız? Şimdiden hayırlı olsun, bakalım hangimizinki daha önce gelecek [emoji4]
Bu cam kapama şeyi avensisede olumu ?