0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet uyuyor yazıyor ilanda da. Teskkurler. Montaj hakkında bi video falan var mi? Roketlerin bağlantı yeri neresi?
Ayna kapama ve cam kapama/açma modüllerim geldi Montajında yardımcı olabilecek ya da Beylikdüzü yakınında iyi bir elektrikçi önerebilecek biri var mı ?
Benden hızlı gelmiş yalnız Bizimkilerde TR de , bakalım bu hafta gelir galiba Montajı kendinize güveniyorsanız yapın benceHayırlı olsun Birde ekleme yapayım kapıyı sökmüşken birleşme noktalarına pnt bez bant yapıştırın Ben daha ileri adım olan btm bitüself ile kullanacağım ilaveten Yalıtım şart
Aslında parası neyse verip iyi bir elektrikçiye yaptırmayı planlıyorum. Benden daha iyi bir iş çıkaracağı kesin. Ama tavsiye alamadım şimdiye kadar :/
Ufuk Sönmez forumumuza üye. Mesaj atıpta ulaşabilirsiniz Not: bizim modüllerde önceki gün gelmiş eve Not 2: aracınızın ayna motorunu kontrol edin. Eğer tıkırtı sesi vb ses varsa montaj için acele etmeyinServise başvurun eğer ki garantiden değişiyorsa önce değişsinlerSonra siz modülü montajlatın
Tekrar merhaba,Bu sabah ayna kapama / açma modülünü Mesut Yaman'ın forumda fotoğraflı anlatmasını uygulayarak monte ettim. Aracım premium multidrive s - anahtarsız giriş. Modül çalışıyor fakat arabayı kilitleyip açtığımda değil.. Durum şöyle; Araba kilitliyken kilidi açtığımda değil de arabaya girip motoru çalıştırdığımda aynalar açılıyor. Motoru kapatıp arabadan çıkıp arabayı kilitlediğimde de (anahtardan ya da kapıdaki düğmeden- ikisi de oluyor) araba kilitleniyor. Bu durum normal herhalde?
Premium donanımda otomatik katlanır aynı zaten var diye biliyorum yanlış mı hatırlıyorum. Motoru çalıştırınca aynaların açılması sanırım bağlantısı ile ilgili anahtarsız çalıştırma özelliği olan araçlarda kapıya dokunup kilit açıldığı zaman aynalar da açılıyor.