0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benzin de sabahları ilk calistirmada stop ediyor. Gün içerisinde diğer çalıştırmaya sıkıntı olmuyor.
Aracın çalışma sesi gayet normal gibi. Supaplarda vurma yok sanırım. Yinede supap ayarı gerekirmi?
Ilginiz için çok teşekkür ederim. Bujiler orjinal ona eminim. Bütün bakımları yeni yapıldı. Benzin de ilk calistirmada sıkıntı oluyor.Aracı benzine alıp yola çıkıyorum. Her şey normal yakıt performans motor sesi çok iyi. Sanayiye de konuyla ilgili bilgim olmadan bulasmak istemiyorum. Arabada değişmeyen parça bırakmıyorlar sorun cozulene kadar.
Aracı benzinde yaklaşık 300 km kullandım. Hiç sıkıntı yok. Lpg ye geciyorum uzun yol yapiyorum bundada hic sıkıntı olmuyor. Her şey normal. Sabahlari aracimi calistiriyorum romanti düşüyor gaz veriyorum yemiyor stop ediyor. Ikinci calistirmada hiç sıkıntı olmuyor stop etmiyor. Motor soğuk iken ilk calistirma sonrası stop ediyor.
Boğaz kelebeği ve maf sensoru temizligini kendim yapsam sonrasında adaptasyon sıkıntısı yasarmiyim.
Araç benzinle ilk çalıştırmada stop ediyor. İkinci çalıştırmada sıkıntı yok stop etmiyor. Lpg ye geçince stop etmiyor.