0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@UĞUR AKAR (5430)Almancı arkadaş Almancı arkadaş diye Audi ve Ford kullanan biri olarak ben kendime demiştim ama sizde Almancıymışsınız . Tek olmadığıma sevindim . Bende bu saatten sonra japon almam seçiminiz de bana göre çok doğru yapmışsınız . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Abi saygıda kusur varsa özür diliyorum . Üstüne alınmışsın ama Almancı arkadaş diye inan ben kendime demiştim .
@Mahmut M.Dalı (9008) Allah hiç birimize kaza bela vermesin İnşaallah.Estağfurullah, kusur falan yok, alındığım falan hiç yok. Hep beraber bir şeyleri tartışııyoruz şurada.Başka bir forumda olsa küfür kafir kıyamet gibi olurdu burada gayet güzel tartışılıyor.
konuyu milli değer ve duygulara bile taşıyanlar var. tamamen özverili davranacaksak meyve sebzeden hazır gıdaya kadar birçok ürünü tüketmememiz gerek. fransızın almanın ürünlerini boykot edeceğinize kendi kendine yetebilen ülkeden her şeyi ithal etmeye başlayan bir ülke konumuna düşmemizi sağlayan kimlikleri sorgulayın. zevk için yüzlerce şehit verdiren oluşumlara baş kaldırın. klavyeden yazmak kolaydır.
Alamancı arkadaşlar neredeler??? Mutlaka bir yorum yapmaları lazım!
Sahtekarlığın etkileri dalga dalga çıkıyor ortayahttp://www.milliyet.com.tr/isi-batirdik/ekonomi/detay/2121521/default.htm
Bu VW için ilk değil. Efsane Tosbağa modelinin tasarımını Çekoslavak Tatra' dan çaldıkları mahkemece sabit görülüp Tatra firmasına dünya kadar tazminat ödemişlerdir vakt-i zamanında.
Sonra o efsane modelinin siparişleri alınır, üretilir, tam sahiplerine teslim edilecekken malum şahıs tarafından araçların savaşta kullanılması emri gelir. Olan peşinat, kapora veren vatandaşlara olur. Das üçkâğıt. [emoji4]
malum şahis emri verdiyse vw nin ne üç kagidi var ?