Gönderen Konu: beyaz meleğim gözlerine kavuştu :)  (Okunma sayısı 6479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: beyaz meleğim gözlerine kavuştu :)
« Yanıtla #40 : Şubat 09, 2009, 23:42:55 »
selam  turkay bey bu farın sana maliyeti nekadar oldu fiyatını ögrene bilirmiyim?
corolla sol HB

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Şubat 09, 2009, 23:42:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Şubat 10, 2009, 07:48:49 »
kargosu, montajı, xenonu, sağa sola koşup farklı yerlerde yaptırdığım far ayarları, su alıyor diye götürüp silikonlatmam vs derken 1000ytlye yaklaştı, yaklaşık 900ytl fln ama şu anda trde satışı başlamış 440ytlye farı alıyorsun, bi kargo ödersin o da ne tutcak 10 tutsun 20 tutsun bi de ucuzundan xenon takarsın 200e falan, 700e hallolur
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Şubat 10, 2009, 13:30:41 »
oncelıkle hayırlı olsun.ben de aracıma angel almıstım ama benımkı japon uretım oldugundan hralde hıc bır sorun yasamadım.ustelık tamponu neden sokme ıhtıyacı duydunuz anlamadım.ben belkı 15 her model corollanın(ae101) farlarını soktum ve hıc tampon sokmedım.
orn sag farı sokme yontemı soyledır;
-panjuru cıkarıyoruz.
-sınyal ı soktukden sonra dıpte ıkı tane altlı ustlu ıkı cıvata olur onların somunlarını cokuyoruz.
sonra ustten baktıgımızda kaputun tasıyıcı demırının tkıldıgı orda gozle gorulur kısımda bı cıvata daha olur onuda cıkarıyoruz.
-arka ampul soketını cıkardıktan ve fara baglı hıc bır soket kablo baglantısı olmadıgına emın olarak;
farı sol kısma kaydırıyoruzkı sınyal tarafından tutan ıkı cıvata yerınden cıksın snra farın panjur ksmını kendımıze cekerek ve yukarı demırden kastırmayarak farı sokuyoruz.
not:farların tam orta tampona basan yerde takoz olur aldıgınz farlar tam oturmaz ıse o takozları sokun sonra farları ole takın
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Şubat 10, 2009, 13:45:59 »
sanırım farklı frekanslardasınız türkayın taktığı sıradan bir angel değil ve o aldığı zaman yurtiçi satışı yoktu ve bu konuda tecrübesi olan azdı çekilen onca çile haliyle normal... Birileri hep çileyi çeker diğerleri bundan faydalanır bu da tecrübe olsa gerek :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #44 : Şubat 10, 2009, 16:32:59 »
arkadaşım üzülerek söylüyorum baya bi kazıklanmışın yada seni kandırmışlar bu farların aynısını daha yeni aldım 400 gibi bi maliyete taktırdım şu an kullanıyorum öncelikle şunu söliyim tamponu sökmeye hiç ama hiç gerek yoktu 3 tane somunu söküp yana doğru çekseydin çıkardı neyse ben farları taktıktan sonra muayneye gittim farlara bişey dememelerine rağmen ayarsızlıktan kaldım  toyota servisinde ayarı yok dendi kızdım kendim ayarladım ama dışarda ayarladığım için tam ayarlıyamadım ama kötünün iyisi oldu benimde ilk geldiğinde sol taraf havaya sağ taraf yere bakıyodu anlıyacağın bende ilk başta tampondaki sinyallerden uzatma çekip sinyal  yapmıştım ama sonra dıştakileri parka bağladım şimdi daha güzel oldu ama slikon çekmedim suda almadı ama beni korkuttun bende slikon çekecem  ite resimler

DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #45 : Şubat 10, 2009, 16:41:19 »
abi kazık yemişsin diyosun da sen 400e o farları türkiyeden aldın üstelik xenon da takmadın.. ben farları trde satışı yokken abd'den getirttim, üstüne bir de xenon taktım, far ayarıyla çok uğraştım birkaç yere birden yaptırdım hiçbiri adam gibi yapamadı en sonunda düz bir duvarın önüne iki arabayı yanyana çektim, açtım ikisinin de farları, ayarı kendim yaptım..ama önceden belki 3-4 kez far ayar parası verdim..benim fazla para vermemin sebebi bu farların trde satışı olmayışıydı.. geçen seneden beri ebayden takip ediyordum farları en sonunda hadi alayım yaa gelceği yok trye dedim, ben aldım bir ay sonra satışı başladı..bir de xenon öneririm ;)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #46 : Şubat 10, 2009, 16:46:02 »
oncelıkle hayırlı olsun.ben de aracıma angel almıstım ama benımkı japon uretım oldugundan hralde hıc bır sorun yasamadım.ustelık tamponu neden sokme ıhtıyacı duydunuz anlamadım.ben belkı 15 her model corollanın(ae101) farlarını soktum ve hıc tampon sokmedım.
orn sag farı sokme yontemı soyledır;
-panjuru cıkarıyoruz.
-sınyal ı soktukden sonra dıpte ıkı tane altlı ustlu ıkı cıvata olur onların somunlarını cokuyoruz.
sonra ustten baktıgımızda kaputun tasıyıcı demırının tkıldıgı orda gozle gorulur kısımda bı cıvata daha olur onuda cıkarıyoruz.
-arka ampul soketını cıkardıktan ve fara baglı hıc bır soket kablo baglantısı olmadıgına emın olarak;
farı sol kısma kaydırıyoruzkı sınyal tarafından tutan ıkı cıvata yerınden cıksın snra farın panjur ksmını kendımıze cekerek ve yukarı demırden kastırmayarak farı sokuyoruz.
not:farların tam orta tampona basan yerde takoz olur aldıgınz farlar tam oturmaz ıse o takozları sokun sonra farları ole takın
tecrübem yoktu ve gittiğim her yer bu modelde farın çıkması için tamponu çıkarmak gerekiyor dedi.. hem zaten sinyalden fara kablo çektiğim için tamponun çıkması benim için büyük rahatlık oldu çalışma alanı açıldı..bir de far takma sökme işini unut tamamen :) bu farlarda park ayrı olmadığı için küçük bir parça takıyosun parkların vidalarının takıldığı yerlere, geçmeli oluyor far, sadece aracın ön paneline ve panjura vidalıyorsun, park tarafı geçmeli oluyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Şubat 10, 2009, 16:47:58 »
Türkayım lütfen bu tarz mesajlara cevap verme ben bile sinirleniyorum senin emeklerini düşündükçe.... forumdaki konuları araştırmayı bırak bir üstte benim yorumumda yazıyo yurt dışından geldi vs ona rağmen ısrarla üzerine geliyorlar... kralı sende kardeşim güle güle kullan emeğine bileğine sağlık NOKTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #48 : Şubat 10, 2009, 16:55:07 »
Türkayım lütfen bu tarz mesajlara cevap verme ben bile sinirleniyorum senin emeklerini düşündükçe.... forumdaki konuları araştırmayı bırak bir üstte benim yorumumda yazıyo yurt dışından geldi vs ona rağmen ısrarla üzerine geliyorlar... kralı sende kardeşim güle güle kullan emeğine bileğine sağlık NOKTA
abi değdi emeğime yaa, böyle bakıp bakıp mutlu oluyorum :) ve akıllanmadım yurtdışında getirtme konusunda, maddi olarak toparlanayım bi jant alcam janttan sonra stop da getirtcem abd'den, yine tr satışı olmayan birşey getircem, yine uğraşcam :) asıl zevk o yaa, uğraşmadan emek vermeden aldım taktım yapınca ne anlamı var, çabuk sıkılıyor insan öyle olunca ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
« Yanıtla #49 : Şubat 10, 2009, 16:57:48 »
arkadaşlım ben kötülemek için sölemiyorum bizimkide feriköyde imal edilmedi bizimkide yurt dışından geldi getirten bi arkadaştan aldık hepsi bu her kes güle güle kullansın ben zenon taktırtmadım taktırtmam zaten bu farlar baya bi göz alıyo zenon tamamen kör eder ama ampulleri beyazıyla değiştirmeyi düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Şubat 10, 2009, 17:00:31 »
arkadaşlım ben kötülemek için sölemiyorum bizimkide feriköyde imal edilmedi bizimkide yurt dışından geldi getirten bi arkadaştan aldık hepsi bu her kes güle güle kullansın ben zenon taktırtmadım taktırtmam zaten bu farlar baya bi göz alıyo zenon tamamen kör eder ama ampulleri beyazıyla değiştirmeyi düşünüyorum

kötülemek degildir tabiki amacınız, benim amacım polemik veya tartısma cıkarmak değil ama sonuçta 2 ay gibi bir süredir emek harcıyan tr de yokken aracı birini kullanmadan getirtti arkadaş emeğe saygi sadece.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Şubat 10, 2009, 17:11:32 »
keşke imkanım olsa da gösterebilsem aydınlatmayı sana, far ayarı düzgün yapılınca bırak kör etmeyi, karşıdan geleni veya önde seyredeni rahatsız bile etmiyor, far ayarı için hiç bir yere güvenme, kendin yap ayarı, merceğin iki tarafında da var ayar düğmesi biri sağa biri sola çekiyor, onları ikisini de aynı oranda sıkıp gevşet ki sağa veya sola bakmadan düzgün ayar yapabilesin, benim ayar yapan her yer patır patır bir tarafı sıktı veya gevşetti, yükseklik ayarladı hadi git dedi, tamam yine göz almıyordu, yine kör etmiyordu ama bu sefer de bana sıkıntı oluyordu, ya ben çok kılım bu far ayarı konusunda ya da gerçekten can sıkıcı bir konu, far sağa veya sola bakınca deliriyorum, adam gibi önüme baksın, doğru düzgün aydınlatma sağlasın istiyorum, sağ far birazcık sola, sol iyice sağa bakıyordu, virajlarda özellikle sağa dönerken döndüğüm yeri hiç görmüyor deliriyordum, şu an muhteşem bir aydınlatma var, uzunların halojen farla beraber gelen ampul, karanlık yolda uzunları açıyorum, komik geliyor :) kısalar daha güzel aydınlatıyor, üstelik kimsenin gözünü almadan ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
« Yanıtla #52 : Şubat 10, 2009, 17:14:51 »
benim demek istediğim arkadaş baştan sona talihsizlik yaşamış iyi bir usatanın eline düşseydi tek seferde her türlü işini halledebilirdi