0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oncelıkle hayırlı olsun.ben de aracıma angel almıstım ama benımkı japon uretım oldugundan hralde hıc bır sorun yasamadım.ustelık tamponu neden sokme ıhtıyacı duydunuz anlamadım.ben belkı 15 her model corollanın(ae101) farlarını soktum ve hıc tampon sokmedım.orn sag farı sokme yontemı soyledır;-panjuru cıkarıyoruz.-sınyal ı soktukden sonra dıpte ıkı tane altlı ustlu ıkı cıvata olur onların somunlarını cokuyoruz.sonra ustten baktıgımızda kaputun tasıyıcı demırının tkıldıgı orda gozle gorulur kısımda bı cıvata daha olur onuda cıkarıyoruz.-arka ampul soketını cıkardıktan ve fara baglı hıc bır soket kablo baglantısı olmadıgına emın olarak;farı sol kısma kaydırıyoruzkı sınyal tarafından tutan ıkı cıvata yerınden cıksın snra farın panjur ksmını kendımıze cekerek ve yukarı demırden kastırmayarak farı sokuyoruz.not:farların tam orta tampona basan yerde takoz olur aldıgınz farlar tam oturmaz ıse o takozları sokun sonra farları ole takın
Türkayım lütfen bu tarz mesajlara cevap verme ben bile sinirleniyorum senin emeklerini düşündükçe.... forumdaki konuları araştırmayı bırak bir üstte benim yorumumda yazıyo yurt dışından geldi vs ona rağmen ısrarla üzerine geliyorlar... kralı sende kardeşim güle güle kullan emeğine bileğine sağlık NOKTA
arkadaşlım ben kötülemek için sölemiyorum bizimkide feriköyde imal edilmedi bizimkide yurt dışından geldi getirten bi arkadaştan aldık hepsi bu her kes güle güle kullansın ben zenon taktırtmadım taktırtmam zaten bu farlar baya bi göz alıyo zenon tamamen kör eder ama ampulleri beyazıyla değiştirmeyi düşünüyorum