0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman bey, farın tüm vidalarını söktükten sonra tamponu birazcık kastırmak gerekebilir. Farların alt kısımları orjinal AE 101 lerde tamponun yarım santim kadar altında kalıyor . Türkay bey farların ayarları tamam gibi görünüyor, sorunu nasıl hallettiniz acaba ?
Çok yakışmış kardeşim güle güle kullan.Ne kadara maloldu bu işlem toplam?
sağ park anpülüm gecti nasıl deyişeceğim ya bi civata falan göremedim ellmek istemiorum zarar veririm die yardımcı olurmusunuz
Artık ne mutlu sana..Senin adına bende sevindim doğrusu..Bu arada aracında Ankara'da galiba...
Hayırlı olsun güzel olmuşlar Bu taktırma işlemini kaportacıya mı yaptırmak lazım acaba?
Karlıkçı Halil'e gitme. Malum biraz kazık. Ben Şaşmaz'da başka bir yere yaptırdım. Stop 2000'mi neydi adı da. Tampon, far tamiri falan yapıyolar... Tam adresini öğrenirsem yazarım burdan...
İşte o işi Halil'den başkası da yapabilir
Anaa!!! benim farlarımdan.çok sevindim hayırlı olsun.güle güle kullanın çok yakışmış demicem çünkü aynı farı ben kullanıyorum keşke takmadan önce forumu inceleyip bana sorsaydınız ben size bu eziyetleri çekmeden herşeyi izah ederdim,far ayarını kendiniz bile yapardınız..farları takmadan silikonla izole etmeniz gerekirdi.su alır
Silikon çekmeden önce biraz beklerseniz güzel havada o su kendiliğinden kurur gider..sonra silikon uygulayabilirsiniz..ama anladığım kadarıyla silikonlamışsınız..Türk usülü bi çözüm duydum bi arkadaşımdan.ince çiviyi ısıtıp küçük birkaç delik açmış farın alt bölümüne.buhar olayını kendince çözmüş Far ayarı desen tek halkalı angel farlar valla daha kolaydı..iki tornavida turuyla halloluyordu ama bu farlarda sıkıntılı..Şu anda Türkiyede bildiğim kadarıyla tek ikimizde var bu farlardan ama yakında çok görmeye başlarız..satışı başlamış biz ta amerikalardan getirttik ama modifiye aşkı böyle bişey işte.bende uzun süredir orjinal bir stop arayışındayım ama yok ya arkadaş yok..şimdilik sonar taktım farlarla bütünlük olsun diye.şu parkları sinyal yapma fikri benim de aklımdan geçmişti ama zor geldi..çok harika olmuş bence..güle güle kullanmanı dilerim