0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o nasıl bir iş ya öle sonuna kadar indirdigin halde yukarıyı gösteriyor bence farların yurdışındaki sagdan direksiyonlu araçlar için üretilmiş medeli tahminim benim diger farlarımda öyleydi ama yaptırdım sol taraf ayakta olur ve yada fazla ışık vardır dedigim gibiyse tabii.. ne kadar verdin bu farlara tr .. denmi aldın veya
modele göre değişiyor olması mümkün mü? benim taktırdığı yerde sonar marka tek angellı farlardan çok takmış adam ve tampon çıkmadan takılamıyor dedi, tampon çıktıktan sonra aşağıdan birkaç vida söktü ama zaten sinyalleri farlara taşıdığımız için tamponların çıkması rahat bir çalışma alanı sundu bize
yok kırılma ihtimali %1 bile degil öne dogru çektiginiz sürece hiç bir şey olmaz
bence o kadar eziyete ve masrafa değmezdi, orijinalitesini bozduğunda cabası
Emeğine düşüncene sağlık ama aydınlatma hiçte iyi durmuyor Türkay.Bir sürü halka falan olmuş.İnşallah tez zamanda istediğin sonucu elde edersin de emeklerin ve paran boşa gitmez...
Dediğim gibi öne doğru çekmek için önce yeşilk ok yönünde resme göre sağ tarafa çekerek vidaları kurtarmamız gerekiyor ama kurtulmuyor. Yani yeterli mesafe yok gibi. Peki onu nasıl yapacağız.