Gönderen Konu: www.oto-fan.net (Fikirlerinize ihtiyacım var )  (Okunma sayısı 3203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
www.oto-fan.net (Fikirlerinize ihtiyacım var )
« : Eylül 11, 2015, 17:38:18 »
Arkadaşlar benim ilk başta maddi yönden katıldığım fakat birlikte başladığım arkadaşın su koyu vermesiyle sadece benim takip etmek zorunda kaldığım bir sitem hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var .

Öncelikle site : www.oto-fan.net

Arkadaşlar ilk olarak şunu belirtim benim yaptığım iş dolayısıyla boş vaktim çok ve bu boş vakti değerlendirmek istiyorum siteden para kazanmak gibi bir beklentim yok sadece hobi olarak uğraşmak istiyorum .

Öncelikle sitemi nasıl bulduğunuzu eksiklerin veya varsa fazlalıkların olup olmadığını belirtmenizi rica ediyorum . Her türlü eleştiriye de açığım .

Danışmak istediğim bir diğer konu video çekimi . Bu işe birlikte başladığım arkadaşımın araç test videosu çekme planı vardı fakat hem araç temini konusunda hemde nette bir sürü test videosu olduğundan ben bunun yerine aracın test videosu yerine aracın özelliklerini , donanımların nasıl kullanıldığını anlatan çok detaylı video çekelim dedim ama sonra dediğim gibi arkadaşım haklı sebepleriyle birlikte siteyle ilgilenemeyeceğini söyledi ve öyle kaldı . Video konusunda sizinde fikirlerinize açığım . Bir arkadaşım araçta giderken bir aracın kronik sorunlarını ve çözümlerini anlatan videolarda çekebilirsin dedi fakat onun içinde o aracı çok iyi bilmek lazım oda biraz zor bana çok iyi bir fikir olarak gelmedi . Sizce video çekersem nasıl videolar çekmemi tavsiye edersiniz .

Toyota Club Türkiye

www.oto-fan.net (Fikirlerinize ihtiyacım var )
« : Eylül 11, 2015, 17:38:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 150000
  • Model Yılı: '11
  • 183 kere teşekkür etti
  • 37 kere teşekkür edildi
Ynt: www.oto-fan.net (Fikirlerinize ihtiyacım var )
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2015, 00:01:58 »
selamın aleyküm
hocam siten çok güzel olmuş elinize sağlık hele klasik arabalara bayıldım
selametle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2015, 09:00:38 »
Gayet kıvamında olmuş site, herşey kullanılabilir ve kolay. Video konusunda, araç bilginiz olması gerekir. Bunun içinde en az bir yıldır o aracı kullanın bir şoför bulacaksınız yanına oturacaksınız, o sürecek ve anlatacak siz soracaksınız ve çekim yapacaksınız. Böylesi daha gerçekçi olacaktır kanımca.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #3 : Eylül 12, 2015, 10:17:01 »
selamın aleyküm
hocam siten çok güzel olmuş elinize sağlık hele klasik arabalara bayıldım
selametle

Aleyküm selam .

Abi siteyi beğenmenize sevindim . Klasik arabalar bölümünü arkadaşım açmıştı bende devam ettireceğim her gün birkaç araba eklemeyi düşünüyorum .

Gayet kıvamında olmuş site, herşey kullanılabilir ve kolay. Video konusunda, araç bilginiz olması gerekir. Bunun içinde en az bir yıldır o aracı kullanın bir şoför bulacaksınız yanına oturacaksınız, o sürecek ve anlatacak siz soracaksınız ve çekim yapacaksınız. Böylesi daha gerçekçi olacaktır kanımca.

Kardeşim video konusundaki fikrin için teşekkürler aklıma yattı . Fakat video çekmeyi kabul edecek birilerini bulmakta zor olacak benim için . Ama fikri beğendim teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2015, 10:19:43 »
Ben video çekimini kabul ederim :P . İlla ki bulunur, arabasının iyi ve kötü yanlarını anlatan yakıt tüketimini söyleyen, rüzgar sesiydi, tutunması süspansiyon dengesi falan filan bizi gibi hobiye dönüştürenleri bulmalısın.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Eylül 12, 2015, 11:30:46 »
Mehmet abi, şöyle bir durum var. Kaç kişi aracını tam manasıyla tanıyor ki? Ben bile bi kaç bindiğim aracın farklı özelliğini söyleyince insanlar şaşırıyor :)
Geçenlerde Mahmut abinin açtığı konuyu hatırladım. Amcam aracındaki polen filtresinin yerini bilmiyordu ve 100.000 km değişmemişti filtre :(
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2015, 11:58:49 »
Ben video çekimini kabul ederim :P . İlla ki bulunur, arabasının iyi ve kötü yanlarını anlatan yakıt tüketimini söyleyen, rüzgar sesiydi, tutunması süspansiyon dengesi falan filan bizi gibi hobiye dönüştürenleri bulmalısın.

Kardeşim illa ki  buluruz bulmaya da video çekmeye ikna etmek lazım birde . Bunu yapmaya çalışacağım . 2 arkadaştan red cevabı aldım bu arada . :)

Mehmet abi, şöyle bir durum var. Kaç kişi aracını tam manasıyla tanıyor ki? Ben bile bi kaç bindiğim aracın farklı özelliğini söyleyince insanlar şaşırıyor :)
Geçenlerde Mahmut abinin açtığı konuyu hatırladım. Amcam aracındaki polen filtresinin yerini bilmiyordu ve 100.000 km değişmemişti filtre :(
Kardeşim ben video çekmeyi kabul edecek birini bulsam gerekirse önce ona aracını tanıtır sonra video çekerim sıkıntı video çekmeye ikna etmede . Daha ilk günden 2 arkadaştan olumsuz sonuç aldım . Birinin işi varmış adamın hiç boş zamanı yok diğeri ben video ya çıkmam dedi nedense . :D

Polen filtresi konusunda forda güzel bir video hazırlamayı düşünmüyor değilim . :D

Bu arada senin site için görüşün ne . Var mı buda olsa iyi olur veya bu fazla olmuş dediğin bir şey .

Bu arada sen ne ara yönetici oldun . :) Hayırlı olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 12, 2015, 13:17:24 »
Öncelikle teşekkür ederim abi :)
Mahmut abi ben sizi takip ettiğim kadarıyla yorum yapayım. İllaki araç test videosu mu olmalı? Mesela siz detailing konusunda oldukça tecrübelisiniz.
Mesela fk1000p ile soft99 dayanıklılık testi yapabilirsiniz, her yıkamada boncukları fotoğraflarsınız. Şampuan testleri yapabilirsiniz, temizlemesi parlaklığı gözlenebilir. Lastik parlatıcı testi yapabilirsiniz , jant temizleyici testleri yapabilirsiniz mesela
Bunları söylememin sebebi siz zaten işin içindesiniz ve oldukça bilgilisiniz
Yada A3 aldığınız için , vagcom kablo ve programını alıp öğrenip yapılabilecek kodlamaları video ile anlatabilirsiniz
Araç testi zamanla gelebilir yine, elinizdeki araçları test edersiniz. Arkadaş yada akrabalarınızın aracını alıp fotoğraflayıp test yazısı yazabilirsiniz. Ama farklı şeyler daha güzel olabilir :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #8 : Eylül 12, 2015, 13:59:31 »
Öncelikle teşekkür ederim abi :)
Mahmut abi ben sizi takip ettiğim kadarıyla yorum yapayım. İllaki araç test videosu mu olmalı? Mesela siz detailing konusunda oldukça tecrübelisiniz.
Mesela fk1000p ile soft99 dayanıklılık testi yapabilirsiniz, her yıkamada boncukları fotoğraflarsınız. Şampuan testleri yapabilirsiniz, temizlemesi parlaklığı gözlenebilir. Lastik parlatıcı testi yapabilirsiniz , jant temizleyici testleri yapabilirsiniz mesela
Bunları söylememin sebebi siz zaten işin içindesiniz ve oldukça bilgilisiniz
Yada A3 aldığınız için , vagcom kablo ve programını alıp öğrenip yapılabilecek kodlamaları video ile anlatabilirsiniz
Araç testi zamanla gelebilir yine, elinizdeki araçları test edersiniz. Arkadaş yada akrabalarınızın aracını alıp fotoğraflayıp test yazısı yazabilirsiniz. Ama farklı şeyler daha güzel olabilir :)

Kardeşim güzel fikirler . Detailing konusunda yazı yazmayı düşünüyordum zaten dediğin gibi videoda olabilir . Bunları hep düşüneceğim teşekkürler .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 12, 2015, 15:33:11 »
Mahmut hayırlı olsun.. Site gayet sade, basit ve kullanışlı bir site olmuş..tebrikler. :alkis:
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #10 : Eylül 12, 2015, 16:13:26 »
Mahmut hayırlı olsun.. Site gayet sade, basit ve kullanışlı bir site olmuş..tebrikler. :alkis:

Teşekkürler abi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '05
  • 447 kere teşekkür etti
  • 427 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 14, 2015, 17:18:39 »
aaa Mahmut Abi bana rakip Çıktı ( http://1incivites.com/:D :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #12 : Eylül 14, 2015, 18:53:36 »
aaa Mahmut Abi bana rakip Çıktı ( http://1incivites.com/:D :)

Kardeşim rekabet güzeldir . :) Ben aslında çok anlamıyorum dediğim gibi ilk başta sadece maddi yönden katılmıştım ama şimdi çoğu şeyi öğrendim boş zaman oldukça uğraşıyorum .

Senin sitede güzel olmuş . Ben bugün sitenin temasını değiştirdim . Temayı aldığım yerde aldığım temanın 2. versiyonunu 1. versiyonu alanlara yarı fiyatına veriyorlardı bende sırf bu tema mobil uyumlu diye aldım . Güzelde oldu . Tema alımından sonra birde detailin kategorisi ekledim zamanım oldukça makale ekliyorum .

Bu arada face sayfanı sayfa adımla beğendim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 447 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Eylül 14, 2015, 18:58:08 »
Kardeşim rekabet güzeldir . :) Ben aslında çok anlamıyorum dediğim gibi ilk başta sadece maddi yönden katılmıştım ama şimdi çoğu şeyi öğrendim boş zaman oldukça uğraşıyorum .

Senin sitede güzel olmuş . Ben bugün sitenin temasını değiştirdim . Temayı aldığım yerde aldığım temanın 2. versiyonunu 1. versiyonu alanlara yarı fiyatına veriyorlardı bende sırf bu tema mobil uyumlu diye aldım . Güzelde oldu . Tema alımından sonra birde detailin kategorisi ekledim zamanım oldukça makale ekliyorum .

Bu arada face sayfanı sayfa adımla beğendim .
:D Bende beğendim Facebook'tan Mahmut Abi, tatlı rekabet  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #14 : Eylül 14, 2015, 19:03:32 »
:D Bende beğendim Facebook'tan Mahmut Abi, tatlı rekabet  :D

Belli mi olur belki bir gün güçlerimizi birleştiririz . :D

Bu arada web siteleri konusunda bilgin nasıl arada sana danışabilirmiyim . Bazen hatalar oluyor hep nette sürünüyorum düzeltene kadar . Mesela şimdi facebook eklentisini kurduğumda alttaki hatayı veriyor biri sunucu rami yetersiz hosting firmanla görüş dedi natro ya mesaj attım bakalım ne olacak .

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/oto-fan.net/httpdocs/wp-includes/class-wp-customize-widgets.php on line 672

Mesaj Birleştirildi: Eylül 14, 2015, 19:04:25
Ooooo sorunum çözüldü bile . Natro rami yükselttiğini söyledi . :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 447 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 14, 2015, 19:36:13 »
Belli mi olur belki bir gün güçlerimizi birleştiririz . :D

Bu arada web siteleri konusunda bilgin nasıl arada sana danışabilirmiyim . Bazen hatalar oluyor hep nette sürünüyorum düzeltene kadar . Mesela şimdi facebook eklentisini kurduğumda alttaki hatayı veriyor biri sunucu rami yetersiz hosting firmanla görüş dedi natro ya mesaj attım bakalım ne olacak .

Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/oto-fan.net/httpdocs/wp-includes/class-wp-customize-widgets.php on line 672

Mesaj Birleştirildi: Eylül 14, 2015, 19:04:25
Ooooo sorunum çözüldü bile . Natro rami yükselttiğini söyledi . :D
Bu günden başlarız örnek Senin son boya ile ilgili yazını paylaşabilirim.  :D Bende öğrenerek bozup yaparak gidiyorum işte,  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #16 : Eylül 14, 2015, 19:41:26 »
Bu günden başlarız örnek Senin son boya ile ilgili yazını paylaşabilirim.  :D Bende öğrenerek bozup yaparak gidiyorum işte,  :D

Kardeşim tepe tepe kullan . Face sayfanı benim sayfada beğendiklerim arasında listeledim buda sana ayrı bir kıyağım olsun . Gerçi biraz fazla sayfa beğendiğimden sürekli çıkmıyor ama ne gelirse kar . 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Eylül 14, 2015, 22:13:43 »
Vay vay vay ya ne cevherler varmış aramızda. En kısa zamanda iki siteyide detaylı inceleyeceğim  :tamam:
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #18 : Eylül 14, 2015, 22:25:54 »
Vay vay vay ya ne cevherler varmış aramızda. En kısa zamanda iki siteyide detaylı inceleyeceğim  :tamam:

Abi değerlendirmeni bekliyorum . Umarım beğenirsiniz .

Bu arada sitemde paylaşacaklarım hakkında biraz bilgi verim .

Bundan sonra detiling konusunda yazılar paylaşacağım .

Araç arızaları ve bu arızaların çözümü hakkında yazacağım .

Çok duyulan otomobil sorunları hakkında yazacağım (örnek dsg şanzıman , renaultun direksiyon kolonu sorunu v.b  )

Otomobillerle ilgili resmi işlemler sigorta ve kasko hakkında yazacağım .(muayene,devir,tadilat v.b)

Video çekimini ise şimdilik askıya aldım bu konudan vaz geçmiş değilim ilerde yapacağım fakat şu an hem video çekme konusunda hem montaj konusunda yetersizim . :) Yardımcı olacak birini bulursam işler değişebilir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 112000
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Eylül 18, 2015, 01:29:18 »
Abi hayırlı olsun. Çok konuşulan yani şehir efsanesi haline gelmiş konuları sitene taşımanı tavsiye ederim. Örnek : Renault motorlu Mercedesler. Şu an herkes bu konu hakkında detaylı bilgi arıyor. Bu örnekler çoğaltılabilir tabii ki ..

Bir de mekanik ve teknolojik yönden her markanın profesyonel insanları var (servis harici ;bizim gibi meraklı olanlar) , bu kişilerle de bilgi alışverişi yaparsan daha sağlıklı olur.
Camry 3.5