0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamın aleykümhocam siten çok güzel olmuş elinize sağlık hele klasik arabalara bayıldımselametle
Gayet kıvamında olmuş site, herşey kullanılabilir ve kolay. Video konusunda, araç bilginiz olması gerekir. Bunun içinde en az bir yıldır o aracı kullanın bir şoför bulacaksınız yanına oturacaksınız, o sürecek ve anlatacak siz soracaksınız ve çekim yapacaksınız. Böylesi daha gerçekçi olacaktır kanımca.
Ben video çekimini kabul ederim . İlla ki bulunur, arabasının iyi ve kötü yanlarını anlatan yakıt tüketimini söyleyen, rüzgar sesiydi, tutunması süspansiyon dengesi falan filan bizi gibi hobiye dönüştürenleri bulmalısın.
Mehmet abi, şöyle bir durum var. Kaç kişi aracını tam manasıyla tanıyor ki? Ben bile bi kaç bindiğim aracın farklı özelliğini söyleyince insanlar şaşırıyor Geçenlerde Mahmut abinin açtığı konuyu hatırladım. Amcam aracındaki polen filtresinin yerini bilmiyordu ve 100.000 km değişmemişti filtre
Öncelikle teşekkür ederim abi Mahmut abi ben sizi takip ettiğim kadarıyla yorum yapayım. İllaki araç test videosu mu olmalı? Mesela siz detailing konusunda oldukça tecrübelisiniz. Mesela fk1000p ile soft99 dayanıklılık testi yapabilirsiniz, her yıkamada boncukları fotoğraflarsınız. Şampuan testleri yapabilirsiniz, temizlemesi parlaklığı gözlenebilir. Lastik parlatıcı testi yapabilirsiniz , jant temizleyici testleri yapabilirsiniz meselaBunları söylememin sebebi siz zaten işin içindesiniz ve oldukça bilgilisinizYada A3 aldığınız için , vagcom kablo ve programını alıp öğrenip yapılabilecek kodlamaları video ile anlatabilirsiniz Araç testi zamanla gelebilir yine, elinizdeki araçları test edersiniz. Arkadaş yada akrabalarınızın aracını alıp fotoğraflayıp test yazısı yazabilirsiniz. Ama farklı şeyler daha güzel olabilir
Mahmut hayırlı olsun.. Site gayet sade, basit ve kullanışlı bir site olmuş..tebrikler.
aaa Mahmut Abi bana rakip Çıktı ( http://1incivites.com/ )
Kardeşim rekabet güzeldir . Ben aslında çok anlamıyorum dediğim gibi ilk başta sadece maddi yönden katılmıştım ama şimdi çoğu şeyi öğrendim boş zaman oldukça uğraşıyorum . Senin sitede güzel olmuş . Ben bugün sitenin temasını değiştirdim . Temayı aldığım yerde aldığım temanın 2. versiyonunu 1. versiyonu alanlara yarı fiyatına veriyorlardı bende sırf bu tema mobil uyumlu diye aldım . Güzelde oldu . Tema alımından sonra birde detailin kategorisi ekledim zamanım oldukça makale ekliyorum . Bu arada face sayfanı sayfa adımla beğendim .
Bende beğendim Facebook'tan Mahmut Abi, tatlı rekabet
Belli mi olur belki bir gün güçlerimizi birleştiririz . Bu arada web siteleri konusunda bilgin nasıl arada sana danışabilirmiyim . Bazen hatalar oluyor hep nette sürünüyorum düzeltene kadar . Mesela şimdi facebook eklentisini kurduğumda alttaki hatayı veriyor biri sunucu rami yetersiz hosting firmanla görüş dedi natro ya mesaj attım bakalım ne olacak . Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes) in /home/oto-fan.net/httpdocs/wp-includes/class-wp-customize-widgets.php on line 672Mesaj Birleştirildi: Eylül 14, 2015, 19:04:25Ooooo sorunum çözüldü bile . Natro rami yükselttiğini söyledi .
Bu günden başlarız örnek Senin son boya ile ilgili yazını paylaşabilirim. Bende öğrenerek bozup yaparak gidiyorum işte,
Vay vay vay ya ne cevherler varmış aramızda. En kısa zamanda iki siteyide detaylı inceleyeceğim