Abi hayırlı olsun. Çok konuşulan yani şehir efsanesi haline gelmiş konuları sitene taşımanı tavsiye ederim. Örnek : Renault motorlu Mercedesler. Şu an herkes bu konu hakkında detaylı bilgi arıyor. Bu örnekler çoğaltılabilir tabii ki ..
Bir de mekanik ve teknolojik yönden her markanın profesyonel insanları var (servis harici ;bizim gibi meraklı olanlar) , bu kişilerle de bilgi alışverişi yaparsan daha sağlıklı olur.
Kardeşim teşekkürler .
Yavaş yavaş makaleler paylaşıyorum . Mesela dsg ile ilgili konu yazdım bugün (sorunları , çalışması,dikkat edilmesi gerekenler v.b hakkında) .
Bu arada tavsiyeni dikkate alacağım . Dediğin gibi ilgi çekici olabilir .
İnşallah güzel bir çalışma olur ve emeğinin karşılığını alırsın abi .
İnşallah güzel bir çalışma olur ve emeğinin karşılığını alırsın abi .
Teşekkürler kardeşim .
Yalnız aklıma takılan bir şey var benim bu sitenin bir yedeğini almam gerekiyor mu ? Herhangi bir sorunda paylaştığım yazıları nasıl korurum. Yapan arkadaş ftp programından dosyaları yedekle dedi ama çokta anlamadım . Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm .
Mahmut benim sana şöyle bir önerim olacak madem kronik sorun ve donanımlarla alakalı vidyo çekmek istiyorsun bunu sen değilde kullanıcılar yapsın, mesela ben yaris için bir vidyo hazırliyim sen audi için hazırla corollası olan biri corolla için hazırlasın gibi ! daha etkili olmazmı hem araç sahibinden net ve doğru bilgi almış olunur.
Mahmut benim sana şöyle bir önerim olacak madem kronik sorun ve donanımlarla alakalı vidyo çekmek istiyorsun bunu sen değilde kullanıcılar yapsın, mesela ben yaris için bir vidyo hazırliyim sen audi için hazırla corollası olan biri corolla için hazırlasın gibi ! daha etkili olmazmı hem araç sahibinden net ve doğru bilgi almış olunur.
Abi dediğin gibi bu şekilde daha iyi olur fakat video yu çekmeyi kabul edecek arabadan anlayan birilerini bulmak lazım .
Site güzel,müsait zamanda incelerim.CVT şanzıman candır,anladın sen onun.

Detailing köşesini koymanız iyi olmuş.Ülkemizde araç bakımı henüz istenilen seviyede değil.Servisler bile hala fırça kullanıyor.

Bu arada ben de Adanalıyım.
Bağımsız test kuruluşları tarafından gerçekleştirilen lastik, fren, slalom, geyik testlerini ve verilerini paylaşabilirseniz site içeriği zenginleşir diye düşünüyorum.
Formula 1 bölümü ile ilgili desteğe ihtiyaç duyarsanız ben buradayım. [emoji4]
Bağımsız test kuruluşları tarafından gerçekleştirilen lastik, fren, slalom, geyik testlerini ve verilerini paylaşabilirseniz site içeriği zenginleşir diye düşünüyorum.
Formula 1 bölümü ile ilgili desteğe ihtiyaç duyarsanız ben buradayım. [emoji4]
Kardeşim sağol .
Formula1 ve motorsporları bölümünü arkadaş açmıştı oraları biraz ihmal ettim .