0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
telefon bukülduğu için değişim isteyin sizde. kamerayı karıştırmayın.
Artık öyle yapacağım iş inada bindi ancak genpa bu bükülmenin üretim hatası olduğunu da kabul etmiyor aldığım Turkcell bayisi değişmesi gerekir dedi direk apple store a gideceğim ancak istanbulda iki tane var ve randevu sistemiyle çalışıyor randevu almak imkansız Pupalar var onlara götüreceğim turkcell arşivden faturamı bulur bulmaz
Ben randevusuz gitmistim. Tabi biraz beklemistim. Randevulu gelenlere oncelik taniniyordu. Ben 2014 eki aylari gibi gitmistim. Sistem degistiyse bilgim yok
Genpadan gelen mail "cihazinizda bulunan fiziksel hasar nedeniyle apple prosedurlerine gore ucretli degisimi yapilabilmektedir 1230 tl icret onaylandigi taktirde islemlerinize degisim yonunde devam edilecektir vs vs vs vs benmi fiziksel hasar verdim telefona Bu telefonlarin bukulme sorunu oldugunu herkes biliyor bukuldugu icinmi kamera bu hale geldi ben kameranin duzeltilmesini istedim bunlar kamerada sorun yok diyor apple store kamera hatali diyor komedi 😅😅 bu aksam faturaya ulasip telefonu apple store a birakacagim genpada musteri memnuniyeti sifir!!!
Appstoredan randevu alacaksaniz gece 11.45 ten sonra ugrasmaya baslayin. Mutlaka alirsiniz.Benim esimin iphone4 unde video kaydi yaparken ses kaydetmiyordu. Randevu alip gittim ve fatura cantamda dedim. Eleman gerek yok deyip sistemde telefonum ne zaman aktof oldugu gorulmektedir dedi. Akabinde servise gecip geliyorum dedikten 5 dk sonra yeni telefonla geldi ve hayirli olsun deyip islemi sonlandirdik. Farki verip yeni model istedim ancak olmaz dedi Kisacasi appstore fatura istememekte olup gece randevu alabilorsiniz.