Gönderen Konu: Hatalı iphone için ne yapmamız gerek  (Okunma sayısı 3925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Hatalı iphone için ne yapmamız gerek
« Yanıtla #20 : Eylül 22, 2015, 18:20:11 »
Akasya apple store a gttim randevu alın diyor ve yeni birşey öğrendim iphonelarda iki tip ekran varmış sarı ve beyaz ve bunu alırken seçemiyorsunuz kutudan şansınıza ne çıkarsa :) bir yaşıma daha grdim apple randevu almak için her gece nöbetteyim bilgisayar başında :) memnuniyetiniz açısından değiştiririz diyorlar bekleyip göreceğiz...
toyoooo toyota :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 22, 2015, 18:20:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 26, 2015, 14:22:53 »
Uzun uğraşlar sonucu bir gece yarısı randevu alabildim perşembe telefonu götüreceğim bakalım bu sefer ne olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 27, 2015, 13:32:25 »
inşallah değiştirirler de bu hikaye mutlu sonla biter:)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 02, 2015, 00:04:00 »
Uzun uğraşlar sonucu sadece kamerayı değiştirdiler bence apple yurtdışında verdiği satış sonrası hizmeti ülkemizde vermiyor bu ülkede gerçek müşteri memnuniyeti mantığıyla çalışan şirket yok bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 02, 2015, 00:28:24 »
Uzun uğraşlar sonucu sadece kamerayı değiştirdiler bence apple yurtdışında verdiği satış sonrası hizmeti ülkemizde vermiyor bu ülkede gerçek müşteri memnuniyeti mantığıyla çalışan şirket yok bence.

Geçmiş olsun .

Maalesef durum dediğiniz gibi .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 02, 2015, 16:41:14 »
gerçek müşteri memnuniyeti kişiye göre değişebilir,bir markadan ayakkabı aldım ipliği söküldü tamir edilebilecek çok basit bir şey,götürdüm iade almışlar,neden aldınız ben çok memnundum dedim ve bu kadar basit bir şey için ürün iade mi alınır dedim :) ayakkabı 3 haftalıktı ama artık stoklarında yok.
garanti şartlarında her zaman öncelik ilgili kısmın tamiri veya ilgili yerin değişimidir.(üretim hatası veya ayıplı değilse).Bundan fazlası firmaların inisiyatifinde.
yurtdışında fotoğraf makinesi aldım çok kısa sürede sorun olduğunu fark ettim götürdüm ilgili yeri değiştirdiler(Hollanda da).bir daha da hiç bir sorun olmadı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 24, 2015, 05:45:42 »
Benim iphone 6+ ile nişanlımın 6sıyla değişmiştik değişiklik olsun diye telefonları alalı 1 sene oldu neredeyse, cihazı elime aldığım gibi ölü pikseli gördüm o hiç farketmemiş. Vatandan almıştık götürdüm durumu söyledim bu arada nişanlım hoyrat kullanır defalarca düşürdü cihazı ezik ve çizikler vardı cihazı verirken belirttim bunları da. Vatan ofis iletişim diye bir apple servisiyle anlaşmalıymış 10 gün içinde yeni cihaz yolladılar. Ya sizin şanssızlığınıza denk gelmiş ya da benim şansıma karar veremedim :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 24, 2015, 07:00:36 »
ipad2 almistim bi tane sag alt kosesinde kucuk bi azik vardi bundan 5 6 ay sonra makinam kendi kendine kapandi format işlemi vardi sadece kendim yapamadim dişarda bir yerdede yaptirmak istemedim verdim  media markete ordan almistim makina geldi üstünde sol üste ezik var dedim böyle degildi 2 ay ugrastim gitti geldi gitti geldi yok biz yapmadik diyor servis kargocularda biz yapmadik diyormus yok  apple mail atcaz derken o servis ile sözleşmesi bitti apple in dediler biz kaldik ortada tuketici haklarinada basvurmadim keşke başvursaydim ugraşmak istemedim cihaz çalisiyor ama ezik sayesinde ekranimda çatladi 2 ay sonra :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 122000
  • Model Yılı: '08
  • 144 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Aralık 24, 2015, 07:38:26 »

geçen günlerde bir konu vardı işte aplle kalitesi diye o aklıma geldi birden :) geçmiş olsun tekrardan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 151 kere teşekkür etti
  • 92 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 24, 2015, 15:27:35 »
epıl alırken hata bence. tek beğendiğim yanı kasasıydı onuda değiştirdiler bence siz htc ye gelin  :rofl:
AURIS 1.4D-4D PREMIUM M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Aralık 24, 2015, 16:13:38 »
Türkiye de garanti tamamen o sıradaki çalışanın keyfine bağlı bence. Yazık emek veriyor alıyoruz o sırada adamın keyfi yerinde değilse bir rapor çakıyor "kullanıcı hatası!" bitti artık hiç dokunmuyolar keyfi yerindeyse şanslısınız. Bu bütün firmalar için geçerli yazık keşke böyle olmasa.