0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yetkili servisinize bilgi verin, araştırılsın, tekrarında garantiden parça değişecektir.
sağolun. Dpf den şüpheleniyorum. Yarın servisi arayacağım.
Herhangi bir bağı olacağını düşünmüyorum.
Herkese iyi gecelerEsat bey sıkışık trafikta neden ES moduna aldınız vitesi?Sıkışık trafiğe girdiğiniz zaman vitesi ES veya E modundan manuel'e almanız gerekiyor.Ankara'da Toyan Toyota'ya gidebilirsiniz.İyi kaliteli bir servistir...
Bana tuş takılı kalmış gibi geldi,Bu bölgeye su, meyve suyu vb. temas oldu mu?
6 Senedir m/m vitesli corolla kullanıyorum bir kere açmadım es modunu çok gereksiz bir mod 1. vitesde çok yüksek devire çıkınca otomatik modda iken zaten direk 3. vitese geçiyor. gereksiz bir tuş
şanzıman yağının aşırı ısınmış olduğunu düşünüyorum.Yağı değiştirme zamanı gelmiş olabilir mi?
3000 devirden bahsetmiyorum ki zaten otomatik modda iken kalkışta yavaş yavaş gaza yüklenin devir 2000e geldiği zaman köküne kadar basın devir 5000 e gelince vites değişiyor zaten vites kolunu kendinize doğru çeKİN M3 Yazdığını görürsünüz:)
Bu gün Ankara ALJ ye gittim sabah çalıştırdığımda arabada bir anormallik yoktu. usta baktı bir şey yok dedi. Trafikte ES alma manuele al Es de dur kalk yapınca kafası karışmış dedi. Şimdilik bir şey yok tekrar yaparsa detaylı inceleme isteyeceğim. Fikir bekirtip yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
Bu arabaların garezi zaten sadece onu önemseyen kullanıcıya. Servise gidince hiç aanarmallik göstermiyorlar. [emoji23] [emoji23] [emoji23] Keşke arıza verdiğinde yol yardımı arasaydınız.
Geçmiş olsun Esat Hocam, güzel çözüm. Problemli bir şey varsa kullanma Birde nasihat al , ileri sürüş teknikleri uzmanı herhalde o arkadaş. Birde sorsaydınız, kafası olmadık bir yerde bir daha karışırsa ne yapayım, RESET tuşu falan varmı diye Hey Allah'ım yaa herkes Einstein kesilmiş bu memlekette
Garantiniz varsa toyana gidin yoksa dörtnala gidin derim.Toyan kullanıcı hatası derse kesinlikle dörtnala gidin.Valelerede kesinlikle arabanızı teslim etmeyin.(Versoyu sıfır aldığımda bende vermiştim gözlüklüğün yanında bej tavan kumaşın üstünde kül lekesi görmüştüm.30 km sürmeleride cabası )