0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok artık diyorum. Bilenler fark ediyor da bilmeyenler ne yapsın ? Gerçekten acayip şaşırdım....
İlginç yani Mahmut. Nereden kırpsak diye düşünüyorlar neyse ki farkına varmışsın.
Renaulttada ayni durum vardi bir ara. Sanirim 2005 cliolarin bir kisminda yoktu.Oncelikle farkina varman iyi olmus abi. Tavsiyem klimani bir dezenfekte yaptir. Benim filtre 5000 de karariyorsa senin aracta filtresiz 15 bin düşünemiyorum
Mahmutcum büyük geçmiş olsun. Demekkki her firma artık bir seylerden kırpmaya baslamis... Ne diyelim. Allah bildiği yapsın bunları. ...
disarida bakim gerçekten cok ucuz tutuyor 20 liraya hava filitresi 10 liraya polen filitresi degiştirilebiliyor 8 bin km yol yaptik klima sogutmuyordu uzun yola cikicaktik bi kontrol ettirdik arabayi 8 binde filitre kararmisti degistirdik 10 lira herkes kendi degistirebilir çok basit oradan biz nefes alip veriyoruz önemli bir parca bence
Kalitesi önemli ama.Mesela ben.piyasadan aldigim bazi.kötü ürünlerde klima kullandığım zaman öksürük tutuyor alerjim.oluyor. Ama orjinal veya asakashi de öyle sıkıntım olmuyor.filtre nin.temiz.olmasi önemli neler soluyoruz valla.
yazık ya, kalite her geçen gün düşüyor. Birkaç yıl sonra bu yılları da arar mıyız ki?
Ford orjinal yedek parçalar cidden ucuzmuş, Toyota'nın bir polen filtresi 70 tl. Ford gibi firma neyi bu kadar eksik yapmaz diye sorsalar 'bir araca polen filtresi koymamayı' diye cevap verilirdi. Amerika'ya ya da Avrupa'ya sattıkları modellere de aynı 'filtresizliği' yapıyorlar mı acaba?