0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yuh artik bu kadarda olmaz. Tuketici heyetine sikayet edeceksin hatta mahkemeye ver diyecem de malum adalet gelse bile cok gec geliyor. İşlemi yapan ustayada helal olsun herşeyi değiş üstüne birde motoru yıka 20 tl. Bizim burdaki yamyamlar 20 tlye kaput acmazlar.
yuh artık ya.. adamlar nerden kısacaklarını şaşırmışlar..
Abi korkarım ilerde aynaları da opsiyon yapacaklar .
Ben ce özellikle takılmamış olmamalı,firmanın kalite kontrolde ki eksikliği sadece..
Zaten cogu kisi icin gereksiz iki parca var birincisi aynalar ikincisi sinyal kolu ve sinyal ampulleri. Bunlar her arabada olmasina gerek yok...
Dün bir arkadaşımla bu konuyla ilgili konuşurken çok ilginç bir bilgi edindim. Bu yakın arkadaşım Ankara'da komutan şoförü olarak vatani görevini ifa etti. Her hafta otomobillerin basit bakımını (yağ, su v.s...) yapardık diye söyledikten sonra ford connectlerin (transit de olabilir tam hatırlayamadım şu an) hiç birisinde polen filtresi olmadığını söyledi. Hatta askerlerden birisi sanayide çalışıyormuş. Aramış, aramış, üstten falan bakmış, bulamayınca alttan bakmış, yine bulamayınca en sonunda servise sormuşlar. Onlar da olmadığını söylemişler. Baya bir uğraşmışlar anlayacağınız ama aynı sıkıntıyı yaşamışlar. Ayrıca tek bir araçta değil bütün o birlikteki fordlarda böyle bir durum varmış. Ben de bu mevzuyu anlatıyordum ki arkadaşım çok şaşırmayıp bu olayı anlatınca ben şaşırdım açıkçası