0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre d4d çok güzel ve sorunsuz bir motordur .Aracının km si ve bakım durumu baskı balata durumunu biraz ortaya koyar onları belirtmen gerekir. Ortalama e12 kasaların baskı balatası kullanıma göre 120-130 bine kadar gidiyor. Baskı balatanın bitmesi halinde araçta bağırma ama gitmeme rampalar zor kalkma veya ağır balata kokusu zorlamada debriyajın yukarıda kavraması belirtileri arasındadır .En büyük belirti uzun soluklu bir rampada veya dik bir rampada ağır balata kokusu gelmesidir .Ama bu tarz belirtiler yoksa umarım çıkmaz ama motor veya aracın turbosu il alakalı bir durum olabilir.
Eğer 150 binde ise ve daha önce baskı balata hiç değişmedi ise kesinlikle baskı balatan bitiktir. Aracının yakıtı bile artar gücü tam olarak tekerlere iletemediği için . Turbo arızası için evet km baya erken bu motorlar 300-350 bin civarı ancak bazı sorunlar çıkarmaya başlıyor .Onun dışında sorunsuz araçlar
triger ne zaman degişti
arakdaşlar gerekli önerileri söylemişler bende acizane bir eklentide bulunmak istiyorum,aracınızın maf sensörü denilen hava akış metresini kontrol edip yağsız kontak spreyle temizlerseniz dumun değiştiğini göreceksiniz:)
şu an erzincandayım 10 güne fln istanbula gidicem ordaki ustama göstericem arabayı abi inşallah Mesaj Birleştirildi: Ağustos 24, 2015, 13:03:07kardeş bilmiyorum ama ustaya gösterdim trigerin durumu fln iyi onda bi sıkıntı yok Mesaj Birleştirildi: Ağustos 24, 2015, 13:04:10abi önerin için çok teşekkür ederim kontrol ederim tabi
servise sordum triger nezaman degıstırıcem kayıtlara bakarmısınız eskı sahıbının dedım kardesım bundaki zincir ömürlük dedi.
hocam bendede 2006 e 12 var hb d4d servise sordum triger nezaman degıstırıcem kayıtlara bakarmısınız eskı sahıbının dedım kardesım bundaki zincir ömürlük dedi. 170 binde suan araba ne baskı balata ne triger maşallah. hala 180 e kadar tık demiyor hala milletin vites düştüğü yokuşta ben yükseltiyorum.
yapacağın işlem çok basit 2 tane vida sökmekten ibaret..elektronikçilerde yağsız kontak sprey satılır 5 tl civarında her yerde kullanablirisn bu spreyi.sensörü çıkartıp spreyi sık tertemiz olacqaktır ozaman farkı görürsün))) daha detaylı bilgi için tekin ağabeye başvurmaı tavsiye ederim:)
Siz bu sözlere itibar etmeyin. 150-200bin kmde değiştiriyorlar. Değişim zamanı gelen zincirin sesi değişiyor diyorlar. Özellikle zincir kopması olayını okudum kopmaz diye bir şey. Subabları eğiyor ve motor komple inebilir. 5bin tl masraf çıkabilir. Temkinli davranızda fayla var. Zincir biraz tuzlu 600 tl diye duymuştum.
Türkçe yazım konusunda lütfen biraz daha özen gösterelim arkadaşlar. Sıra ile bakmakta fayda var. Aracın bakımları en son ne zaman ve nasıl ürünler ile yapıldı? Yakıt kalitesinden emin misiniz? Hafif yokuş yukarı, son viteste, 60km/s gibi hızda giderken gaz pedalına bastığınızda devir artıyor ancak hız aynı oranda artmıyor ise debriyaj balatasından şüphelenilebilir. Aracın devri, yokuş yukarı yolda, torkun yüksek üretildiği kademelerde iken mi çekiş düşük geliyor? Sonuçta rampa eğimi, motor devri ve yük durumuna göre yeri geldiğinde vites düşürmek ya da çekişin zayıf hissedilmesi anormal bir durum değildir.
@Emre KARCI (32375) hava filtresinin çıkışında siyah küçük bir parça.
benim arabamda öyleydi rampada hızlanıyodum vites yükseltiyodum ama şimdi afedersin resmen eşek oldu baya düştü çekişten.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 26, 2015, 22:23:18abi peki bu maf sensörü tam olarak nerede bi tarif eder misin Mesaj Birleştirildi: Ağustos 26, 2015, 22:24:19zincirlide olsa trigerin belli bi ömrü var abi haklısın.
emre arkadaşlar reismde çok net göstermişler
O yakıta yağ katma tavsiyesini hiç düşünme bile, özellikle bu tarz araçlarda. Yakıtı kalitesinden emin olduğun yerlerden almaya çalış mümkün mertebe.
Emre, kuru kontak sprey ile temizlersen daha sağlıklı olur kardeşim. Ben öyle yapıyorum..