0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi valla artık onunla temizlemiş bulundum bir dahaki sefere öyle temizlerim ama şu an için bir sıkıntı yapmaz değil mi ?
Herhalde yapmaz, kuruması bekleyip taktıysan sorun olmaz diyor ustalar ama pas sökücü için bilenler cevap verse daha iyi olur..Yanılmıyorsam balata spreyi ile temizleyen de vardı..
şu anlık bir sıkıntı yok aksine çok mükemmel oldu.
@Emre KARCI (32375) Sıkıntı yapacağını sanmam sorun olursa yakıt tüketiminin artması, rölantide düzensizlik ve stop etme gibi belirtiler olabilir. En doğrusu yağsız kontak sprey ile temizlemek. Örnek link;http://www.nor.com.tr/default.asp?urun=philips-yagli-yagsiz-kontak-temizleyici-sprey&mod=product&pid=344&cid=199
Abi şu anlık bir sorun çıkmadı ama inşallah çıkmaz açıkçası şimdi pişman oldum onunla temizlediğime kafam durmadan onda inşallah bişey çıkmaz
öncelikle internetten hepsiburada gibi yerlerden carbonclean dizel enjektör temizleyici alıp depona koy üstünede 30-40 litre mazot doldur mazotun sıfıra gelene kadar kullan.
@atilla özdemir (11824) teşekkür ederim. Araca bir zararı yok değil mi bu ürünün?
Asla zararı yok bilakis her on bin km de bir kullanmak lazım.
bende maf temizliği yaptım, urunu bulamadığım için balata temizleme spreyi kullandım artısını göremedim henüz
yağlı sprey kullandıysan eğer temizlik bittikten sonra sensörün bacakların ıbir eçete yada temiz bir bezle silmeni tavsiye ederim zira üzeirnde kalan yağ parçaları yeniden toz toplamaya başlayabilir.
bu tip sensorlara hiç bir nesneyle dokunulmaz yalnızca balata temizleme spreyi sıkılır ve iyice kuruması beklenir. toz fian tutmaz.
anladım abi verdiğin bilgi için çok teşekkürler.Mesaj Birleştirildi: Eylül 01, 2015, 23:19:21@atilla özdemir (11824) Atilla abi ben senin söylediğin enjektör temizleyiciyi sipariş ettim bugün geldi. bu ürünü depoyu doldurduktan sonra mı yoksa doldurmadan önce mi dökeceğim ve hepsini mi dökeyim?Emreciğim depoyu tam doldurmadan hepsini depoya boşalt sonrada fullersin, depo tam boşalana kadar mazot alma tamamı bitsin.
@seydi bektaş (9718) Bezle iyice temizledim ama ilk fırsatta yağsız kontak sprey ile tekrar temizleyeceğim.