Gönderen Konu: Yalan Söyledim  (Okunma sayısı 4199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
Yalan Söyledim
« : Ağustos 21, 2015, 10:16:09 »
Geçen gün çocuklarımı lunaparka götürdüm. İşimiz bittiğinde saat gece 11 olmuştu.

Lunaparktan dönerken çocuğun yastığını bagajdan almak üzere durdum ve durduğum yer şehir içinde de olsa karanlık ve ıssız bir yerdi. Bir vatandaş yolun kenarındaki kamynetini göstererek sanki bagajımda takviye kablosu olduğunu biliyormuşcasına " aracımın aküsü bitti, yolda kaldım, takviyeniz varsa yardım edebilirmisiniz " dedi. Şivesi düzgün değildi. Bende bir anda beyin fırtınasıyla yok diyerek olumsuz cevap verdim. Zira çekindim, aracımda eşim ve iki çocuğum ıssız bir yer ve komyenet mevzusu bana bu kararı aldı.

Aklımdan kötü kötü şeyler geçti. Paranoyak oldum resmen, ya araçta bomba vs. varsa yada adam kötü niyetliyse. Oradan uzaklaşırken dikiz aynasına baktım. Adama ağır adımlarla kamyonuna doğru yürüyordu. Vicdan azabı çektim ama ailemi ve kendimi riske atamazdım. Eşime de söyledim şurda ıssız olmayan bir yerde bir vatandaş benden yardım istese kesinlikle böyle davranmazdım dedim.

Siz olsanız ne yapardınız ?
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Toyota Club Türkiye

Yalan Söyledim
« : Ağustos 21, 2015, 10:16:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '15
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: Yalan Söyledim
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2015, 10:21:04 »
yıllar önce , ben bir kız arkadaşım ve evli arkadaşlarımız toplam 4 kişi mardin - midyat arasında yol alırken lastiğimiz yarıldı. Bayanları arabaya bindirdik kapıları kitledik ve lastiği sökmeye çalıştık. Bijon anahtarının olmadığını farkettik , bir kaç araç durdurduk ve yardım istedik.Bijonlar çok sıkıldığı için kaynamıştı ve sökemedik. Durdurduğumuz bir aracın sahibi beni 20 km ilerdeki lastikçiye kadar bıraktı ve hayır duamızı aldı.

O gün bize kimse durmasaydı kuş uçmaz kervan geçmez biryerde kalmış olurduk.

Kıssadan hisse iyilik yapın iyilik bulun yarın öbür gün kalırsınız çoluk çocukla ıssız bir yolda başınıza gelmedik kalmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ağustos 21, 2015, 10:21:26 »
Vicdan yapmanıza gerek yok eş ve çocuklarınız varmış işi şansa bırakmamışsınız doğrusunu yapmışsınız..Yanlız olsanız belki yardım edilebilirdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ağustos 21, 2015, 10:25:55 »
Geçen gün çocuklarımı lunaparka götürdüm. İşimiz bittiğinde saat gece 11 olmuştu.

Lunaparktan dönerken çocuğun yastığını bagajdan almak üzere durdum ve durduğum yer şehir içinde de olsa karanlık ve ıssız bir yerdi. Bir vatandaş yolun kenarındaki kamynetini göstererek sanki bagajımda takviye kablosu olduğunu biliyormuşcasına " aracımın aküsü bitti, yolda kaldım, takviyeniz varsa yardım edebilirmisiniz " dedi. Şivesi düzgün değildi. Bende bir anda beyin fırtınasıyla yok diyerek olumsuz cevap verdim. Zira çekindim, aracımda eşim ve iki çocuğum ıssız bir yer ve komyenet mevzusu bana bu kararı aldı.

Aklımdan kötü kötü şeyler geçti. Paranoyak oldum resmen, ya araçta bomba vs. varsa yada adam kötü niyetliyse. Oradan uzaklaşırken dikiz aynasına baktım. Adama ağır adımlarla kamyonuna doğru yürüyordu. Vicdan azabı çektim ama ailemi ve kendimi riske atamazdım. Eşime de söyledim şurda ıssız olmayan bir yerde bir vatandaş benden yardım istese kesinlikle böyle davranmazdım dedim.

Ailemle olsam ben de aynısını yapardım sanırım.
Bir de aklıma polise haber vermek gelirdi sanırım. Sakıncalı bir durum varsa müdahale, yoksa da yardım için.. ???
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2015, 10:32:10 »
Boyle durumlarda hic ugrasmam. Kaskodan cekici cagiririm. Kaskoyu bosuna yaptirmayalim :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ağustos 21, 2015, 10:41:43 »
Eskiden olsa yanlış yapmışsınız derdim . Fakat bu devirde çok yanlış değil . Sonuçta sizde kendinizi ve ailenizi düşünmek zorundasınız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ağustos 21, 2015, 10:46:53 »
Araçta aileniz de olduğu için bence mantıklı bir karar almışsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ağustos 21, 2015, 12:09:26 »
Yaşam güvenliğinin olmadığı günümüz ülkesinde gayet normal bir durum.
Belki iyi niyetli birisi ama bilemezsiniz.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2015, 17:46:52 »
 İnsanların oksijen, su ve yemekten  sonraki en önemli gereksinimi güvenliktir aslında. Güvende olma isteği insanın doğasında vardır. Diğer yandan insanların yardımseverlik, iyi niyetli ve güzel düşüncelerini kullanıp, insanı aldatan, tüm insanlığı işte bu şekilde aldatmış oluyor. İyi bir şeyi kötüye kullananın insanlığa verdiği zarar gerçekten çok büyük oluyor. Bu yüzden iyi niyeti suistimal eden bu tarz suçların çok daha farklı muamele görmesi gerekir insanlığı korumak adına.
 Dikkat ederseniz bazı toplumlarda kamusal suç işleyen direk kendisi açıklar bunu. Çünkü işlenen suçtan daha büyüğü, onu yalan ile saklamak ve ona inanan insanların iyi niyetini suistimal etmektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2015, 20:45:45 »
Bende sizin yaptığınızı yapardım sonuçta kimin ne olduğu belli değil.

Aracın aküsü bitip nasıl yolda kalmış acaba. Aracın aküsü giderken nasıl biter ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2015, 21:23:52 »

Bahsettiğiniz durumda hiç düşünmeden tereddüt etmeden olumsuz cevap verirdim ne yazık ki..

Ne yazık ki diyorum çünkü bu davranış Türk insanının örf ve adetlerine tamamen ters.. bu kadar kısa sürede nasıl böyle yozlaştık, benliğimiz kaybettik anlam veremiyorum bazen..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ağustos 25, 2015, 21:26:45 »
Ben de olumsuz yanıt verip uzaklaşırdım oradan.
...Ne yazık ki diyorum çünkü bu davranış Türk insanının örf ve adetlerine tamamen ters.. bu kadar kısa sürede nasıl böyle yozlaştık, benliğimiz kaybettik anlam veremiyorum bazen...
Dediklerinize katılıyorum. İddialı bir futbol maçı sonrası eşimi ve çocuğumu mutfakta tutarım bir saat kadar. Deli gibi kurşun atıyorlar zira ve buna dur diyen bir devlet maalesef yok.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ağustos 27, 2015, 18:30:44 »
Kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz. Net.
Başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere...

Bundan 8 sene kadar önce, geceyarısı saatlerinde tek başıma, İzmir'den Konya'ya doğru gidiyordum. Denizli civarlarında, tenha bir ormanlık yolda giderken, ileride bir polis arabası gördüm. Tepe lambası da yanıyordu. O sıra, polis memuru (en azından öyle görünüyordu) yola doğru hamle yaparak elinde fenerle bana sağa çekmemi işaret etti. Birden aklımda bir beyin fırtınası koptu. Zira o saatte, o yolda, polis arabası bana tuhaf geldi. Biran tereddüt ettim ama durmadım hızlanarak devam ettim. Dedim ki kendi kendime; bunlar gerçekten polisse, zaten beni ihbar ederler ve ilk merkezi nokta da beni durdururlar tekrar. Ben de kendilerine korktuğum için durmadığımı bir şekilde izah ederim. Yok eğer polis değillerse, başıma neler gelebileceğini düşünemiyorum zaten. Ve Konya'ya kadar beni ne durduran oldu ne başka birşey. Dursaydım belki de hayatta bile olmayabilirdim şu an.

Uzun lafın kısası, can güvenliği herşeyden önce gelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Ağustos 27, 2015, 19:19:34 »
Kesinlikle en doğru kararı vermişsiniz. Net.
Başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere...

Bundan 8 sene kadar önce, geceyarısı saatlerinde tek başıma, İzmir'den Konya'ya doğru gidiyordum. Denizli civarlarında, tenha bir ormanlık yolda giderken, ileride bir polis arabası gördüm. Tepe lambası da yanıyordu. O sıra, polis memuru (en azından öyle görünüyordu) yola doğru hamle yaparak elinde fenerle bana sağa çekmemi işaret etti. Birden aklımda bir beyin fırtınası koptu. Zira o saatte, o yolda, polis arabası bana tuhaf geldi. Biran tereddüt ettim ama durmadım hızlanarak devam ettim. Dedim ki kendi kendime; bunlar gerçekten polisse, zaten beni ihbar ederler ve ilk merkezi nokta da beni durdururlar tekrar. Ben de kendilerine korktuğum için durmadığımı bir şekilde izah ederim. Yok eğer polis değillerse, başıma neler gelebileceğini düşünemiyorum zaten. Ve Konya'ya kadar beni ne durduran oldu ne başka birşey. Dursaydım belki de hayatta bile olmayabilirdim şu an.

Uzun lafın kısası, can güvenliği herşeyden önce gelir.

Sizinki de farklı bir "anı" olmuş.. Mesela ben bunu hayatta akıl edemez ve dururdum...
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ağustos 28, 2015, 01:30:50 »
Devesi Çalınan Bedevinin Nasihati

Sıcak bir yaz günüydü. Devesinin üzerine binmiş, ıssız çöllerde yolculuk yapmakta olan bir bedevi, yorulunca biraz oturup dinlenmeye karar verdi. Uzaktan  güçlükle yürüyen, dudakları susuzluktan kurumuş bir adam yanına çıka geldi.

Adam bedeviyi görünce hemen: “Su!..” dedi.

Çok yorulmuş ve çok susuz kalmış olacak ki adam acele edercesine: “Ne olur biraz su!..” dedi.

Susuzluktan mecâli kalmayan, hararetten dudakları çatlamış adam, hal ve tavırlarıyla durumun ciddiyetini göstermek istercesine davranışlar sergilemeye başladı.

Kendisine acındırarak, vaziyetinin kötü olduğunu anlatmağa çalıştı ve zor hareket eden diliyle tekrar şöyle söylendi: “Uzun süredir yollardayım; çok ama çok susadım. Ne olur biraz su!..”

Bedevi, adamın haline baktı ve acıdı. Çölde yolculuk esnasında kendisinin de en büyük ihtiyacı olan su kabını derhal devesinden alıp o adama uzattı.

Adam suyu içince  gözü açıldı, dinçleşip kendine geldi. Fakat tam o sırada, beklenmedik bir harekette bulundu.

Birden, âni bir hareketle bedeviyi itti ve yere düşürdü. Sonrada devenin üzerine atlayıp kaçmaya başladı.

Bedevi neye uğradığını şaşırmıştı. Bu adamın yaptığına ne demeliydi?

İyilik yaptığı adamdan kötülük görmüştü. Telaş ve heyacan içerisinde, şaşkın bir vaziyette donup kaldı. Ne yapacağını bilemedi?

Hırsızın arkasından hayretle ve şaşırmış bir vaziyette bakarken birden aklına hırsızın peşini takip etme düşüncesi geldi. Adamın peşinden koşmaya başladı. Fakat ne çare?

Hırsız deveyi koşturarak uzaklaşıp gitmişti. Aralarındaki mesafe bir hayli açılmıştı. Hava da çok sıcaktı. Ona yetişmesi mümkün değildi.

Bedevi, ona ulaşmaktan ümidini kesince arkasından şöyle seslenmeye başladı: “Dur!.. Bir dakika dur!..” Bir çift sözüm var sana!..”

Adam  bedevinin sesini işitiyordu. Fakat hiç aldırış etmiyordu. Üstelik deveyi daha süratlendirerek yoluna devam ediyordu.

Çaresiz kalan bedevi, adamın arkasından hem koşturuyor hem de sesleniyordu:

“Ey hırsız, tamam!.. Deveyi al git, ama sakın bu olayı kimselere anlatma!..”

Hırsız bir an duraksar gibi oldu. Çünki bedevinin bu isteği tuhafına gitmişti. Kendi kendine “Acaba yanlış mı duyuyorum?” dedi. Kulağına gelen sesi iyice dinledi.

Ses ve söz aynıydı: “Ey hırsız!.. Tamam!.. Deveyi al git, ama sakın bu olayı kimselere anlatma!..”

Bu ne demekti? Bedevi niçin “Kimselere anlatma!” diye sesleniyordu?

Bu isteği tuhaf bulan hırsız, devenin süratini kesti. Hafif durur gibi yaptı: Bedevinin kendisine sesini duyacak kadar yaklaştığını görünce ona:

– Niçin kimseye anlatmayayım? diye sordu.

Bedevi ona insanlık adına bir ders vermek isteyerek şöyle dedi:

“– Eğer sen bu hadiseyi insanlara anlatırsan, bu yaptığın yanlış hareket her yere yayılır. İnsanlarda iyilik yapma, yardım etme duyguları körelir.

Kalblerdeki şefkat ve merhamet hislerinin zayıflamasına, hatta yok olmasına sebeb olur.

O zaman insanlar bir daha muhtaç, garib, yolda kalmış kimselere yardım etmez hale gelir.

Issız çöllerde yolculuk yaparken ihtiyaç içinde susuzluktan kıvranan bir yolcu görseler hiç ilgilenmezler. Görmemezlikten gelirler. Bu ise insanlık adına büyük bir kötülük, hatta düşmanlıktır.

Bu sebeb; “Sakın kimselere anlatma!.. Kötülüğü ifşa etme!.. İnsanlar arasında yayma!..”

İnsanlardaki mürüvvet ve yardımseverlik duygularını öldürmüş olma.

İnsanoğlunun hata ve kusurları, kötü davranışları ifşa etmesi, toplum içerisinde yayması, hem kendisi hem de toplum açısından telafisi mümkün olmayan zararlara yol açar.
Kötülüğü ifşa etmek, her şeyden önce, hata ya da kusur işleyen insanı ya da kötülüğe maruz kalan kimseyi rencide eder ve incitir. Onun saygınlık ve itibarını zedeler.

Alıntıdır. http://dergi.altinoluk.com/index.php?sayfa=yillar&MakaleNo=d281s053m1

Dur ihtarına uymadı ve öldü haberlerinde başrol oyuncusu olmakta vardır :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ağustos 28, 2015, 09:09:33 »
Dur ihtarına uymadı ve öldü haberlerinde başrol oyuncusu olmakta vardır :)

Bu son cümle bana geldi galiba  :)

Elbette, durarak veya durmayarak 3.sayfa haberi olma ihtimalim vardı. Ben ikisi arasında bir tercih yaptım ve durmadım. Tamamiyle sezgisel bir karardı.

Son olarak, "bahtsız bedevi" dediğimiz zat, bu hikayede adı gecen şahıs sanırım. :) :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 117000
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2015, 09:10:39 »
Ben olsam aracımda da takviye kablosu varsa, bir şekilde takviye kablosunu verip şahısla muhatap olmadan uzaklaşırdım sanırım. Hem ihtiyaç bir nebze görülmüş olurdu hem de vicdan azabı duymazdım sanırım... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ağustos 28, 2015, 10:01:59 »
En güzeli kusura bakma kardeşim ben yardım edemem diyerek arabaya biner ve polise haber verirdim, polis o konuda yardımcı olacaktır zaten.

Şunu da düşünmek lazım, adam kendisi de hiç yardım bulamıyorsa polisi arayabilir  :huh:
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 156 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ağustos 28, 2015, 21:56:11 »
Bu konu kafamda çok yer etmiş anlaşılan. :blink:. Bugün yolda yürürken biri durdurup "pardon ingilizce biliyor musunuz?" dedi. Ben de hem çok acelem olduğundan hem de bu konu çok yer etmiş bende sanırım refleks olarak "üzgünüm bilmiyorum" dedim. Adam bilmiyorum deyişimden umut bulup arkamdan geldi ve seslendi " bir dakika durur musunuz, kısa bir şey soracağım" falan dedi. Ancak ben duymazdan gelerek devam ettim.

Sonrasında çok pişman oldum açıkcası.. :(adama neden yardım etmedim diye..neden böyle davrandım diye de düşündüm ama acelem olmasına yordum..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ağustos 28, 2015, 23:39:51 »
Bu konu kafamda çok yer etmiş anlaşılan. :blink:. Bugün yolda yürürken biri durdurup "pardon ingilizce biliyor musunuz?" dedi. Ben de hem çok acelem olduğundan hem de bu konu çok yer etmiş bende sanırım refleks olarak "üzgünüm bilmiyorum" dedim. Adam bilmiyorum deyişimden umut bulup arkamdan geldi ve seslendi " bir dakika durur musunuz, kısa bir şey soracağım" falan dedi. Ancak ben duymazdan gelerek devam ettim.

Sonrasında çok pişman oldum açıkcası.. :(adama neden yardım etmedim diye..neden böyle davrandım diye de düşündüm ama acelem olmasına yordum..
British time vs gibi ingilizce kurslarinin adamidir o abi banada birkac kez ayni sekilde soru sordular yolda giderken filan.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...