Gönderen Konu: Yalan Söyledim  (Okunma sayısı 4200 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Yalan Söyledim
« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2015, 23:50:38 »
Bu konu kafamda çok yer etmiş anlaşılan. :blink:. Bugün yolda yürürken biri durdurup "pardon ingilizce biliyor musunuz?" dedi. Ben de hem çok acelem olduğundan hem de bu konu çok yer etmiş bende sanırım refleks olarak "üzgünüm bilmiyorum" dedim. Adam bilmiyorum deyişimden umut bulup arkamdan geldi ve seslendi " bir dakika durur musunuz, kısa bir şey soracağım" falan dedi. Ancak ben duymazdan gelerek devam ettim.

Sonrasında çok pişman oldum açıkcası.. :(adama neden yardım etmedim diye..neden böyle davrandım diye de düşündüm ama acelem olmasına yordum..
abi onlar reklam yapiyor bana çok denk geliyor metrobuse giderken köprüde banada denk geldi eve gidiyodum kopru üzerinde artik alismis oldugumdan ilgilenmiyorum deyip geciyodum ogün acelemde vardi eve gidiyodum bi kiz bisey sorabilirmiyim dedi bende hayir dedim sonra kizin yuz ifadesini gördüm çok masum bakmişti yurudum ilerledim  üzüldüm sonra oyle dedim diye  geri gittim buyrun sorun dedim [emoji38]
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 28, 2015, 23:50:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 29, 2015, 20:32:47 »
British time vs gibi ingilizce kurslarinin adamidir o abi banada birkac kez ayni sekilde soru sordular yolda giderken filan.
abi onlar reklam yapiyor bana çok denk geliyor metrobuse giderken köprüde banada denk geldi eve gidiyodum kopru üzerinde artik alismis oldugumdan ilgilenmiyorum deyip geciyodum ogün acelemde vardi eve gidiyodum bi kiz bisey sorabilirmiyim dedi bende hayir dedim sonra kizin yuz ifadesini gördüm çok masum bakmişti yurudum ilerledim  üzüldüm sonra oyle dedim diye  geri gittim buyrun sorun dedim [emoji38]

iyi bari içim rahatladı yaaa:D olay tam da dediğiniz yerde oldu zaten..bak gördün mü beni tufaya getirceklermiş:)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 03, 2015, 14:57:32 »
Aklıma şey geldi böyle durumda telefon da çekmiyorsa.  112 yi arayıp ki sadece 112 aranıyor çekmezken.  Jandarma ya haber verilebilir mi
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 03, 2015, 16:31:13 »
Aklıma şey geldi böyle durumda telefon da çekmiyorsa.  112 yi arayıp ki sadece 112 aranıyor çekmezken.  Jandarma ya haber verilebilir mi
Verilebilir. Kurumun baglantisi var. Tabi mumkun oldugunca aramamaya geyret edelim.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 03, 2015, 16:44:01 »
Doğru bir karar vermişsiniz. Aynı şey başıma gelse tereddütsüz olumsuz cevap verirdim.

Bulunduğum bölge kırsal alan olduğu için yolda el eden benide götür diyen çok oluyor ancak ailem varken kimseyi almıyorum. Yalnız olduğumda ise yaşlılar ve ailesi olmayanlar dışındakileride almıyorum. Vicdanen rahatsız oluyorum belkide hiç sorun yaşamayacağım ama yaşanan olayları duyduktan sonra bu konuda maalesef milletçe duyarsızlaştık. İyi niyeti suistimal edenler mahlukatlar yüzünden asıl mağdur olanlar dahada zora giriyor. Allah bizleri affetsin onlarada yardımcı olsun...
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5