0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ne zaman değiştirdiniz acaba fiyat çok iyiymiş internette baktım, AISIN marka 300 - 350 TL gibi, bu markayı bütün parçacılarda bulabilir miyim acaba?
geçen sene bu zamanlar kartal sanayiden değiştirdim,eğer ilgilenirseniz ustamın numarasını sizinle paylaşablirim.
yardımlarınıza teşekkürler, çok ertelemeye gelmeyen bir sorun olduğu için değiştirdim ama orjinalini bulamadım, NPW diye made in japan bir marka taktık 170 tl, corollada bu sorun kronik dedi usta, hemen hepsinde devirdaim pompasında sorun oluyor dedi. Bu markayıda epey övdü bakalım göreceğiz...
Keşke AISIN taksaydınız.Parça tedariği konusunda @Ufuk Sönmez (16363) Ufuk abi yardımcı olurdu.
Geçen yaz 68.000 km'de Auris aracımı alırken ekspertizde aracın sesli çalıştığını ve devirdaimde sorun olduğunu söylemişlerdi. Başka sorun olmadığından almıştık. Sonra ustam söyledi değişse iyi olur diye. Aksaraydaki yedek parçacılarda bulmuştum Aisin marka. O zamanlar Tem Toyota'dan haberim yoktu tabi. Antifirizle beraber 300 TL falandı. Focustan sonra aracın sesini başta yadırgamamıştım ikisi de aynıydı çünkü, ama sonradan anladık ki dizel Toyota sessizliği başkaymış
Trigeri zincirli olduğundan olsa gerek. Genelde kayışlı alman grubunda triger seti ile birlikte devir daimide değiştiriyorlar. Toyota sorunsuz vs. Ama parça fiyatları beni epey ürküttü. Misal 2005 Corollaya rot kolu (ismi yanlış sölemiş olabilirim) sordum orjinale 330 tl dediler 40 tl yan sanayi almak zorunda kaldık.
Dolar böyle giderse parça fiyatları daha da uçacak Mehmet. Söylediğin fiyat diğer ithal araçlarda da aşağı yukarı aynıdır.