0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anladığım kadarı ile mevzu şu .''benim sevdiğimi sende sevmek zorundasın'' evet problem buradan kaynaklanmakta.kalplere bile hükmetme meselesi.sevmiyorum arkadaşım zorlamı ya ? bu ülkede allah ın varlığını bile inkar edenlere saygı gösteriliyor da m.kemali eleeştirenler neden vatan haini oluyor?bunun tek nedeni var.o da ilkokullardan başlayan hayat boyunca devam eden bir atatürk telkini.ülkemizde devlet kurumları olsun eğitim kurumları olsun o kadar abartılı şekilde atatürk propagandası var ki ,türkiye de yetişmiş büyümüş bir çok kişi bu propagandaya kapılmakta.allaha şükür ben o propagandanın esiri olmadım.araştırdım okudum.halada tarih kitapları okurum.kahramanımı ilkemi kendim seçerim.hiç bir devlet bir ailenin çocuğunu alıp kendi ideolojisini dayatma hakkına haiz değildir.sen ilmini öğret gençler kendileri seçsin önderini kahramanını.ama malesef bu ülkede o özgürlükte yok.allahın dini ayeti hükmü değil ki bu kadar vazgeçilmez olsun.valla bu yüzden beni silecek yada görüşmeyecek biri varsa olsun.öyle insan bana lazım değil.bir çok arkadaşım atatürk mevzuu yüzünden benle köprüleri yaktı.böyle insan bana lazım değil.ben ateist olsaydım derdi ki '' saygı duyarım'' fakaat mevzu atatürk olunca ''vatan haini,yobaz,cahil'' oluyorsun.ben o atatürkçü kemalistn kendini beğenmiş kesimden hiçbir arkadaşım mondros ateşkes antlaşmasını kim imzaladığını bile bilmiyor.bizim yapacağımız tek şey okulda verilenlerle yetinmeyip kendimizi yetiştirmemiz.yoksa 50 yaşında bile ilkokul öğrencisi ağzıyla papağan gibi aynı propaganda cümleleri kurar dururuz.
barış aydın nerede kime dil uzattım gösterirmisin
tamama işte. kendi ağzınlada diyorsun.atatürk hakkında ki kendi yorumum.ne geriliyorsun bu kadar anlamadım.atatürk hakkında en küçük eleştiriye dahi tahammül edemiyen zihniyete anlatacağım bişey yok.