Gönderen Konu: Kınama  (Okunma sayısı 4953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
Ynt: Kınama
« Yanıtla #60 : Ağustos 16, 2015, 12:25:11 »
Merhaba bölümden anlaşıldığı gibi Murat abi cevap  yazmak  için yeni üyelik açmış. Cevap niteliğinde. Cezasının kalktığı filan yok.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 16, 2015, 12:25:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1993 corona 3sfe
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 270000
  • Model Yılı: '93
  • 59 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 16, 2015, 12:32:25 »
Hakan bey bu konu sizden çok yönetimin haksızlık yaptığını düşündüğüm için açılan bir konu. Diğer konuyla alakalı yönetim tavrını ortaya koydu zaten.
1993 corona 3sfe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 57000
  • Model Yılı: '04
  • 205 kere teşekkür etti
  • 374 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Ağustos 16, 2015, 12:34:21 »
Hakan beyin , bu kadar mesajı okuması bile yeterli diye düşünüyorum. Herkesin alacağı mesajlar bu başlıkta  var. Kendisi de açıklama yapmış. Bence olayı münakaşa dönüştürmeyelim. Çünkü tarafların birbirini ikna etmesi mümkün değil.Mevzumuz Murat abinin haksız yere ceza alması. Yönetim hatasından dönmesidir. Yoksa çıkılmaz bir hal alacak.
1)ToyotaCorolla 1996gliAC 181000- 225000km (2013- 2016  )satıldı
2)ToyotaCorolla 2004SOL 57.500km(2015-   )
İnsan, kınadığı yaşamadıkça ölmezmiş. (Hadis-işerif)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ağustos 16, 2015, 14:10:34 »
Söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil. Bizimki de o hesap gibi görünüyor. Birşeyler söylüyoruz ama acaba dikkate alan birileri var mı. Bugün pazar olduğundan karar verecek yetkili yok galiba.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ağustos 16, 2015, 14:43:57 »
Yazmamak için kendimi zor tuttum ama ...

Öncelikle belirtmek isterim ki tüm dinlere saygım sonsuz ateistlere de.Müslümanlığın temeli budur HOŞGÖRÜ.  Rab' bime çok şükür MÜSLÜMAN bir anne ve babadan doğdum, ve yine RAB'bime çok şükür her karış toprağı kanla sulanmış topraklarda doğdum. Dört bir tarafı hainlerle özellikle içeride ki hainlerin sayısı daha fazla olan bir devirde bitmiş olan bir ülkeyi HALKI bir araya getirerek imamından öğretmenine, herkesi tek çatı altında toplayarak bu vatanı  kanları ile tekrar bize kazandıran MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'E VE ONUN YANINDA OMUZ OMUZA ÇATIŞARAK VATAN İÇİN,BAYRAK İÇİN, ŞEREFELERDE OKUNAN EZANLARIN SUSMAMASI İÇİN CANLARINI VEREN TÜM ŞEHİTLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN, MEKANLARINI CENNET EYLESİN...

Gelelim konumuza, bende Murat abinin  hakaret ettiğini düşünmüyorum.Hakan beyin söylediklerinde katıldığım noktalarda var kesinlikle tasvip etmediğim noktalarda. Ki eğer ADALET'li olunacaksa tepki verenle tepkiyi verdirtenlerde aynı cezayı almalıydı. Çünkü herkesin değerleri farklı olabilir ama özellikle bu iki değeri karşı karşıya getirmek,bu oyuna alet olmak, ülkeye en büyük ihanettir. Geçmişini reddetmektir, özümseyememektir.

Ben yönetimin konuya çok geç müdahale ederek uzayacağı kesin olan bu konuyu daha erken kapatmayarak hatta bu konularda yasak getirmeyerek kendi hatasından ders çıkaracağını düşünüyorum, umuyorum.

Benim bir TCT forum üyesi olarak verebileceğim en büyük tepki 10 gün süreyle foruma girmemek olacaktır. 26.08.2015 de görüşmek ve Murat abiyide aramızda görmek dileğiyle tüm TCT üyeleri ve yöneticileri esen kalın, ALLAH'a emanet olun...
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ağustos 16, 2015, 15:12:23 »
Murat Beyin bu konuya gönderdiği mesaj silinmiş. Ama ceza almasına neden olan mesaj hala duruyor. İlginç.
Bu kadar yazılanların üzerine, cezanın geri alınmasını beklerdim ama olmadı. Yönetimle aynı görüşte olmayanlar ceza alıp uzaklaştırılıyor herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '13
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ağustos 16, 2015, 16:00:31 »
anladığım kadarı ile mevzu şu .''benim sevdiğimi sende sevmek zorundasın''  evet problem buradan kaynaklanmakta.kalplere bile hükmetme meselesi.sevmiyorum arkadaşım zorlamı ya ? bu ülkede allah ın varlığını bile inkar edenlere saygı gösteriliyor da m.kemali eleeştirenler neden vatan haini oluyor?bunun tek nedeni var.o da ilkokullardan başlayan hayat boyunca devam eden bir atatürk telkini.ülkemizde devlet kurumları olsun eğitim kurumları olsun o kadar abartılı şekilde atatürk propagandası var ki ,türkiye de yetişmiş büyümüş bir çok kişi bu propagandaya kapılmakta.allaha şükür ben o propagandanın esiri olmadım.araştırdım okudum.halada tarih kitapları okurum.kahramanımı ilkemi kendim seçerim.hiç bir devlet bir ailenin çocuğunu alıp kendi ideolojisini dayatma hakkına haiz değildir.sen ilmini öğret gençler kendileri seçsin önderini kahramanını.ama malesef bu ülkede  o özgürlükte yok.allahın dini ayeti hükmü değil ki bu kadar vazgeçilmez olsun.valla bu yüzden beni silecek yada görüşmeyecek biri varsa olsun.öyle insan bana lazım değil.bir çok arkadaşım atatürk mevzuu yüzünden benle köprüleri yaktı.böyle insan bana lazım değil.ben ateist olsaydım derdi ki '' saygı duyarım'' fakaat mevzu atatürk olunca ''vatan haini,yobaz,cahil'' oluyorsun.ben o atatürkçü kemalistn kendini beğenmiş kesimden hiçbir arkadaşım mondros ateşkes antlaşmasını kim imzaladığını bile bilmiyor.bizim yapacağımız tek şey okulda verilenlerle yetinmeyip kendimizi yetiştirmemiz.yoksa 50 yaşında bile ilkokul öğrencisi ağzıyla papağan gibi aynı propaganda cümleleri kurar dururuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ağustos 16, 2015, 16:09:55 »
Bu konuyu baştan sonu okudum
Öncelikle yönetimden birileri kesinlikle takipte oluyor ancak bildiğiniz gibi bu görev farklı zamanlar ve ve farklı ortamlarda o an uygun olan bir yada bir kaç kişi tarafından yerine getiriliyor.

Şu üyeliğimi silin saçmalığından lütfen vazgeçiniz. Amaç düzeltmekse buyurun hep birlikte yapalım yok amaç kavga etmekse ben yokum.Zira kavgada söz olmaz olan sözlerde anlamsızdır.
Forumun kuralları zaten belirtilmiştir.Bizler dahil herüye bazen maksadını aşan cümleler kurabilir.Bu durumlarda açıklama istenip gerekli düzeltme istenir,olmaması halinde ise sonuçlar ortaya çıkar. Yönetim her üye ye eşit mesafededir.

Aklını sabır ile birleştir ve zekan ile konuş (Hacı Bektaş i Veli )

Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Ağustos 16, 2015, 16:34:02 »
anladığım kadarı ile mevzu şu .''benim sevdiğimi sende sevmek zorundasın''  evet problem buradan kaynaklanmakta.kalplere bile hükmetme meselesi.sevmiyorum arkadaşım zorlamı ya ? bu ülkede allah ın varlığını bile inkar edenlere saygı gösteriliyor da m.kemali eleeştirenler neden vatan haini oluyor?bunun tek nedeni var.o da ilkokullardan başlayan hayat boyunca devam eden bir atatürk telkini.ülkemizde devlet kurumları olsun eğitim kurumları olsun o kadar abartılı şekilde atatürk propagandası var ki ,türkiye de yetişmiş büyümüş bir çok kişi bu propagandaya kapılmakta.allaha şükür ben o propagandanın esiri olmadım.araştırdım okudum.halada tarih kitapları okurum.kahramanımı ilkemi kendim seçerim.hiç bir devlet bir ailenin çocuğunu alıp kendi ideolojisini dayatma hakkına haiz değildir.sen ilmini öğret gençler kendileri seçsin önderini kahramanını.ama malesef bu ülkede  o özgürlükte yok.allahın dini ayeti hükmü değil ki bu kadar vazgeçilmez olsun.valla bu yüzden beni silecek yada görüşmeyecek biri varsa olsun.öyle insan bana lazım değil.bir çok arkadaşım atatürk mevzuu yüzünden benle köprüleri yaktı.böyle insan bana lazım değil.ben ateist olsaydım derdi ki '' saygı duyarım'' fakaat mevzu atatürk olunca ''vatan haini,yobaz,cahil'' oluyorsun.ben o atatürkçü kemalistn kendini beğenmiş kesimden hiçbir arkadaşım mondros ateşkes antlaşmasını kim imzaladığını bile bilmiyor.bizim yapacağımız tek şey okulda verilenlerle yetinmeyip kendimizi yetiştirmemiz.yoksa 50 yaşında bile ilkokul öğrencisi ağzıyla papağan gibi aynı propaganda cümleleri kurar dururuz.
ateist olunca saygı duymaktan bahsetmişsiniz ama ateist olmayıp saygı göstermiyorsunuz
şu anda bile başkasının değerlerine dil uzatıyorsunuz ayıp ve yazık
siz kendi doğrularınızda bir yoldasınız başkasıda başka tarafta
ne gereği var şimdi Atatürk ile böyle bir şeye yazmaya,siz kendi araştırma ve okumalarınızdan o şekilde düşünüyor olabilirsiniz başkasıda başka düşünür.mevzu o şekilde olunca cahil yobaz diyen kesimde kendince o şekilde düşünüyordur karşı tarafta tam tersi.
insanları düşünceleri ile kategorize etmek yersiz ve yanlıştır,bundan şikayet ederken farkında olmadan sizde insanları kategorize ediyorsunuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #69 : Ağustos 16, 2015, 16:44:40 »
barış aydın nerede kime dil uzattım gösterirmisin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ağustos 16, 2015, 16:45:29 »
Arkadaşlar kanımca artık hiç kimse olumlu yada olumsuz artık şu konu için yorum yazmasın derim.

Çünkü herkes kendine göre haklı yada haksız sebeplerle birşeyleri mantık çerçevesine açıklamaya çalışıyor belki ama olay daha da düğümleniyor.

Saygu duyuyor yada duymuyor yada nefret ediyor olabilir bazı şeylerden.Bunların tartışalacağı yerde buralar değil zaten.

Foruma yeni üye olan veya dışarıdan ziyaretçi olarak giren arkadaşlarda bu konuyu okudukça "Nereye ve Nasıl Bir Siteye Geldim Ben" gibi düşüncelere

girebilirler.

Artık herkes belli bir olgunluk seviyesinde daha fazla bu konuya yorum yazmak için çabalamayıp,kalan sevgi-saygıyıda kimse birbirine karşı yitirmesin derim.
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Ağustos 16, 2015, 16:48:46 »
barış aydın nerede kime dil uzattım gösterirmisin
siz yazdıklarınızı tekrar okuyun sakin kafa ile ondan sonra yazın,yazınızın her yeri Atatürk ile olumsuz düşüncelerinizi özetliyor(tabi bu sizin düşünceniz) ama bunu Atatürk e inananları sevenleri yerer bir şekilde bahsetmek yanlış.varsın onlar size göre hata yapıyor olsun ama dillendirmek hoş değil,bakın kendinizde bahsetmişsiniz öyle çevrenizde olup görüşmediklerinizde varmış.hayat ve din felsefelerinizi insan ilişkilerinin ortasına koymayın lütfen,içten içe ne yaşamak istiyorsa,inanmak istiyorsa inansın.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 16, 2015, 16:59:38
sevgili emre
özelden bana yazmana gerek yok,söylemek istediğini buradan yazabilirsin.ayrıca ATATÜRK ALLAH MI diye bir laf söylemen hiç hoş değil.
Ben o düşüncedeyim demedim sadece BAŞKASININ DEĞERLERİ KİMSEYİ BAĞLAMAK diyorum.Atatürk ün benim için ne olduğunu ben biliyorum birde Allah bilir.ama bunu ilişkilerimin ortasına koymam ve dillendirmem.aynı konuda Din de ben ve Allah arasında.
Benim açımdan öyle demedim Atatürk konusunda bu senin kendi yorumun,insanlar kendi içlerinde senin dediğin gibi kategorize olabilirler ama bunu söylem anlamında reele dökersen bunun sonucu ayrımcılık oluşur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #72 : Ağustos 16, 2015, 17:05:35 »
tamama işte. kendi ağzınlada diyorsun.atatürk hakkında ki kendi yorumum.ne geriliyorsun bu kadar anlamadım.atatürk hakkında en küçük eleştiriye dahi tahammül edemiyen zihniyete anlatacağım bişey yok.
ha sen atatürkü yüceltince millet kategroize olmuyor.biz m.kemale muhalif olunca kategorize oluyor.anlayışa bak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 563 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Ağustos 16, 2015, 17:07:53 »
tamama işte. kendi ağzınlada diyorsun.atatürk hakkında ki kendi yorumum.ne geriliyorsun bu kadar anlamadım.atatürk hakkında en küçük eleştiriye dahi tahammül edemiyen zihniyete anlatacağım bişey yok.
halen Atatürk ün benim için nerde olduğunu bildiğini düşünen bir durumdasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #74 : Ağustos 16, 2015, 17:18:13 »
bu mevzular burada iki satırla yazmakla olmuyor.tek bildiğim bu.seni kırdıysam yanlışım varsa özür dilerim ayrıca.ben tüm fikirlere düşünceye açığım.herkeste böyle olmalı diyorum.başka bişey de demiyorum.ama bu şekilde düşünmeyip dayatmacı benim dediğim doğru sen bişey bilmiyorsun tepeden bakmacı yaklaşımlara karşı olduğumu söylüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ağustos 16, 2015, 17:18:52 »
Bu konunun bilime,insalığa ve Türkiye Cumhuriyeti ne bir faydası yoktur.Olsa olsa aradaki ortak paydalarının yok olmasına sebep olur hale gelmiştir.

Otomobil forumuyuz...
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...