0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevabınız için teşekkürler. Reçineyi tamamen temizlemiştim eminim bundan aslında. Sonrasında boya yanığı olan katmanı inceltmek için pasta uyguladım. Inanamadım beyeazlama olunca. Boyadaki simli tarzda parlaklık tek ve incecik katmanda olacak değildir herhalde. Benim pasta uygulamamla boyanın rengi değişmez degilmi? Sizin düşünceniz nedir? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
İki yöntem var.Birincisi modern olan kil uygulamasını yapmanız ki tavsiyem odur. Meguars ın killeri mevcut. 20-30 TL arası hem de uygulaması basit.Diğeri daha etkili ama dikkatli olmanız gerekiyor. Sirkeli bezle silmek. Ben birinci yöntemi tercih ederdim. Beyazlayan yerde reçineyi dağıttığınız için göz yanılması olabilir. Kili deneyin bence
Pasta uygulaması fazla yapıldı ise vernik bitmiştir.Bu durumda zamanla daha kötü olacaktır. Boyatmaktan başka seçenekte çıkmaz.Fotograf eklerseniz daha net cevaplar çıkacaktır.
Keşke en baştan sadece kil uygulasaydiniz. Araç yeni olduğu için eski parlaklığına dönerdi. Bende de inci beyaz araç var. 2 yaşında olmasına rağmen kil iş görüyor. Tavsiyem profosyonel bir yerden ya da kişiden yardım alın. Çok kolay halledebilirsiniz. Kafayı yakmayın.Takmayın olacaktı pardon
@Hakan Karaoğlan (34276) Geçmiş olsun. Yakın çekim bir foto koyabilirseniz iyi olur. Eğer vernik yanmış ise boyamaktan fazla bir çare yok.
@Hakan Karaoğlan (34276) Nasıl bir pasta kullandığınıza ve miktarına bağlı. Kalın ve daha aşındırıcı bir pasta kullanılması, miktar olarak fazla kullanılması, polisaj ile çok yüksek devirlerde uygulanmış olması durumunda yeni ve daha kalın boyalarda dahi olumsuz sonuçlar ortaya çıkabilmekte. Ağaç reçinesi ve kuş pisliklerinde zaman geçirmeden temizlik yapma veya kil kullanarak çıkarma boyayı koruma adına daha etkili olur. Daha kötü duruma gelmeden profesyonel bir yardım almanızı öneririm.