Ikinci fotoda da sinek var arkadaşlar o degil benim kastettiğim

birinci fotoda daha iyi belli oluyor. Bu arada şunu farkettim. Arabayi yikadigimda ıslakken o matlik belli olmadi. Hatta gecti sandım ben ama kuruyunca geri ortaya çıktı. Islak mendille ovaladigimda da islakken görünmüyor. Kuruyunca matlik oluşuyor. Bu neye işaret sizce
Mesaj Birleştirildi: 16 Ağu, 2015 17:34
Sanki pasta polish ile tamir olur gibi duruyor
Ahmet bey pasta polish dediginiz pasta cila işlemi mi? Ben zaten pasta uyguladigimda oldu bu sıkıntı. Sadece cilayla hallolurmu sizce?
Istanbulda değilim maalesef. Orada olsam tabi seçeneğim daha çok olur. Denizlide yaşıyorum burada gidebilecegim yer konusunda tavsiyelerinizi alabilirim arkadaşlar...
Yaşadığınız yere hiç dikkat etmeden yazmışım. Özür dilerim.
...Ahmet bey pasta polish dediginiz pasta cila işlemi mi? Ben zaten pasta uyguladigimda oldu bu sıkıntı. Sadece cilayla hallolurmu sizce?
Sizin kullandığınız kalın bir pasta idi. Daha ince pastayla vernik tabakasını mikron seviyesinde tesviye ederek düzeltmekten bahsediyor Ahmet Bey. Olmadı civar illerde bu işi halledebilecek birilerini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Toyota serviste hallettiler problemi arkadaşlar. Düzgün bi pasta cila işlemi ile. Ben sanırım biraz orantisiz uygulamisim pastayı. Ve tozluymus sanırım uyguladığım bez. Yorumlariniz icin tesekkurler. Ama recine yanigi kaldı tabi boyada. Siz siz olun recine ve kuş pisliklerini vakit kaybetmeden anında temizleyin. Artık nano boya koruma işlemini arastirip kendim uygulayacagim forumdaki tecrübeli arkadaşlardan faydalanıp. Tekrar teşekkürler