0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motor temizliği yapıyor genelde servisler, ve o kısımlar parlak görünsün diye spreyler sıkıyorlar, belki de bu spreylerin kalıntısıdır
İyice temizlenmeli daha sonra gözlenmeli..Araç dizel mi ? Tam anlayamadım?
Ben normal olduğunu sanmıyorum . Oranın temizlenip gözlenmesi lazım . Temizleme için atas est öneririm hiç yağ bırakmaz . Tekrar yağlanırsa da servise göstermekte fayda var .
Sanki EGR'nin emme manifolduna açılan kısmına benziyor.Yag seviyesi normal mi? Acil serviste inceletin, vakum pompası veya turbo problemi olma ihtimali var.
Mahmut bey, o ürünü nasıl uygulayacam o kısma?
Acaba temizlemesenizde üstüne kağıt peçete yada başka birşey sarıp öyle servise gitseniz. Hem eski yağlanmış yüzeyi gösterirsiniz hemde eğer tekrar yağlama olursa o kağıttada görünür
Demek ki alttan püskürmüş. İşte bu yüzden hem yağı temizleme hemde alt tarafıda kavrayacak şekilde o hortumu kağıtla sar, belki servise gidene kadar yine yağ püskürürse o kağıtta yağ birikmesi olabilir. Hem şimdi temizlersen nasıl ispatlayacaksın yağ püskürdüğünü. Adamlar hemen yok birşey derler. Bence temizleme. İnşallah dediğim gibi sadece temizleme kimyasalından falandır ve sıkıntısız çözülür.
Murat abi, bu kimyasalllar yapış yapış olur mu? Ayrıca kimyasal olsa diğer kısımlarda da olması gerekmez mi? Aklımda deli sorular