0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Turbo hortumundan başka yağ atabilecek veya sızdırabilecek bir yer yok motorun o bölgesinde.
Arkadaşlar bugün yağ seviyesini kontrol ettim sabah. Yağ seviyesi yağ üst çubuğunun biraz altındaydı. Yağ değişimime 2,500 km kaldı. Yağın seviyesi iyi. Bu şekilde 2,500 km daha bineceğim. Yağ değişim zamanım gelince o kısım için de iş emri açtıracağım. Bakalım ne diyecekler. O kısımda turbo hangi parça arkadaşlar?Mesaj Birleştirildi: Ağustos 05, 2015, 20:44:51 Mustafa hocam o bölgede turbo hortumu ve turbo hangisi? Görsellerde görünüyor mu?Mesaj Birleştirildi: Ağustos 05, 2015, 20:49:24Bir de anlamadığım hava filtresine gelen o hortumun alt kısmında yağlanma var, yapış yapış olmuş ama üst kısmında yok. O çok garibime gitti.Mesaj Birleştirildi: Ağustos 05, 2015, 21:22:49 Mustafa bey, bir de ben iş emrini ne diye açtırayım? o kalın hortum ne hortumu diye geçiyor acaba? Adı ne? hangi bölgede yağlanma var diyeyim?Mesaj Birleştirildi: Ağustos 05, 2015, 22:09:07Biraz önce aynı benim araçtan olan başka bir arkadaşa ulaştım. Onun aracında da o kalın hortumda yağ nemlenmesi oluşuyormuş. Ona serviste normal demişler.
4 ve 5. resimdeki kelepçeli ince boru turbo hortumu olmalı onu ve büyük hortumu iyice temizleyin ,sonra kaputu açıp gaza basıp dinleyin ,hortumda yırtık kaçak olsa emin olun aracınızın çekişi düşer egzozdan bolca siyah duman atarsınız ,bence önemli birşey yok,servise götürecekseniz yağlı iken götürün..
Aracınız daha yeni sayılır turbosunda bir şey olduğunu sanmam ama bazen kullanıcıdan kaynaklı sorun olabiliyor,turbonun arızalı olduğunu anlayamayabilirsiniz dip gaz yapıp hem dumana bakın hem tıss diye ses geliyormu eğer sızma varsa..Birinden yardım alın aracı gözlemlerken.
O bölgede bir terleme olması normal karşılanamaz. Terleyen bölge külbütör bölgesi değil, gördüğüm kadarıyla hava emiş ve turbo bağlantı hortumlarında böyle bir durum var. Eğer böyleyse aracınızı mutlaka en kısa zamanda servise götürmelisiniz. Servis olurda baştan savar ise nedenini ve açıklamalarını mutlaka öğrenmenizi tavsiye ederim. Mesaj Birleştirildi: Ağustos 06, 2015, 10:25:15Artı olarak araç içerisine herhangi bir karbonmonoksit gazı girişi olduğunu hissetmeniz de önemli. Buradan görünen belki dumanın etkisi ile oluşan bir korozyon da olabilir. Tabi bu durumda egzos dumanının nereden geldiği araştırılır.