0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dostum 3 satır yazmışsın destan gibi ve kuru gürültüben sana somut örnek verip yazdımayrıca ben bişeyi savunmuyorumdevlet biziz arkadaşım sen ben osen ben kaliteli dürüst olursak emin ol bu devletede yansırrüşveti alan memurda benim ihaleye fesat karıştıranda benim vergi kaçıran esnafta benim bilmem anlatabildimmi
Ana konuya dönersek ilk önce otomobil üzerinden alınan vergileri ayrıntıları ile bulup buraya aktarmak lazım. Hem tek tek otomobiller olarak (sınıflarına göre) hemde toplamda.
Bende devlet memuruyum. Ama devletimden memnunmuyum tartışılır. Geçen gün tv de bir profosör şöyle demişti. Bu kriz işletmelere düşük faizli kredi vererek aşılmaz. Krizin sebebi ne üretici malını satamıyor. Çünkü tüketicinin geliri çok düşük. Yani işçi memur, vatandaş. Sen üreticiye kredi versen nolacak sadece o anki borçlarını ödeyecek ama malını hala satamayacak. O zaman çalışan kesime fazla zam ver ki tüketici daha fazla ürün alsın, üretici malını satsın yenilerini üretsin. Yani para dolaşım kazansın. Yani yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi devlet sadece büyük işletmeleri düşünüyor. Sanıyor ki onların borcu ödenirse kriz aşılacak. Ama kazın ayağı öyle değil. Her neyse hepimizin dediği aynı kapıya çıkıyor. Sadece ifade şekillerimiz farklı.Saygılar..