0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cihazı rootladım o dosyaya ulaştım. Ancak o dosyayı hangi programla açarak düzenleyeceğimi bulamadım. Alıntıyı yaptığım yere de yazdım ama bakalım cevap bekliyorum.
Root explorer ile dosya içine girebilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Konuya cevap vermek için girmiştim ama verilcek tüm cevaplar verilmiş sanırım yaklaşık 3senedir android sistemini inceliyorum kendi çağımda geliştirmeye çalışıyorum android sistemini bazı dosyaları modifiye ederek geliştirebiliyordum bazı dosyaların isimlerininde ne için olduğunu biliyordum ama bu dosyaların ismini ilk kez duydum demekki androidin bana öğretceği çok şey var daha neyse mesajım kalsın başka sorun olursa bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım iyi forumlar.
Osman hocam bunun için hazır programlar var. Mesela ben eskiden androidle ilgilenirken TASKER vardı, neredeyse aklınıza gelebilecek her işi yaptırabilirsiniz.
valla ucuz yöntemli double din gibi olmuş bu bide açılırken çıkan animasyonu samsung animasyonundan toyota logosuna çevirirseniz çok güzel olur açılırken toyota logusuyla açılır yapılışı çok basit olsada yalnış işlem yaparsanız tabletiniz açılmaz odin ile yazılım flashlamanız gerekir yinede bu riske değer derseniz size yardımcı olmaya çalışırım
Abi yerini tam olarak hatırlamamakla birlikte system klasöründe biryerlerde bootanimation.zip isminde bi zip dosyası var o dosya tablet açılırkenki animasyonu sağlıyor o dosyayı bana özelden upload atcaksınız bende uygun çözünürlükte toyota logosunu ekliycem sonra tekrar size vercem sizde orjinal dosyayla bu dosyayı değiştirceksiniz böylece açılış animasyonunu değiştirmiş olcaz izinler tam olarak aklımda değil bide ben yanlış düzenlersem dosyayı tabletiniz yine açılmayabilir ama daha önce düzenlemelerimde kendi telefonum için söylüyorum yanlış düzenleme yaptığım zamanda telefon açılmıştı sadece açılış animasyonu yok android yazıyo küçük bi yazıyla o kadar ama dediğim gibi ufakta olsa risk var kısaca işlem bu siz hevesinizi alın bende izinleri falan öğreniyim istediğiniz zaman işlemi deneriz bozulursa sistem çöker en fazla dosyalarınızı kaybedebiliriz yazılımı tekrar atmanıza yardımcı olurum
Güzel proje olmuş güle güle kullanın. Bende bir an heveslendim ama sonra dur selçuk dedim kendi kendime 8" tableti nereye sığdıracaksın e12 de dedim yer bulamadım Cama tablet tutturucularda camı kaplar 8"te görüşümü düşürür diye vazgeçtim.
Ben bu konuyu niye kaçırdım ya , o zaman bi tablet alayım da geri görüş kamera+multi media + navigasyon olarak kullanayım . Bu aç kapa işide harika. Burağın dediği gibi logoyuda yaptık mı ohh mis .
Osman abi hangi navigasyonu kullanıyorsun çevrim dışı mı çalışıyor ? konuda kaçırmış olabilirim.