0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok uzman değilim ama bence çizik giderici türü ürünleri el pedi ile bir sonuç alabileceğini sanmıyorum genelde el pedi ile uygulanan ürünler boya koruma waxları oluyor 2 yıllık bir araca bence boya koruma yapman daha iyi boya koruma olarak beyaz renk için collinite 476s öneriyorum 6 ay koruma sağlıyor araçta ben kullanıyorum
Amatör uygulama genel olarak aşağıdaki şekilde yapılır, polisaj biraz ustalık ister- Yıkama- Kil- IPA (izopropil alkol)- Wax
Izapopil alkol nedir?
Bu işle çok uğraşan biri olarak bence aldığınız ürünleri iade edip hayatınıza kaldığı yerden devam edin .
Hocam maksat vakit geçirmek. Tayildeyim, evde boş boş otur sıkıldım. Karamsar gördüm sizi bu arada
Hocam siz kaşınıyorsunuz . Şaka bir yana aracınızla vakit geçirmekten keyif alıyorsanız zaman geçirmek için güzel bir hobi . Hem sporda oluyor . Ama hiç ummadığınız kadar yorucu ve masraflı bir iştir . Aldığınız ürünlere bakmadım ama muhtemelen o ürünler sizi ilerde kesmeyecek polisaj makinesi nano koruma derken baya bir bütçe ayırmanız gerekecek .
Hocam benden günah gitti .Öncelikle geçmiş olsun Benim size ilk uygulamada tavsiyem aşındırıcı ürünler yarine dolgu yapan ürünler kullanmanız .İlk uygulama aşağıdaki gibi olabilir .1 Araç yıkanır 2 Araca kil uygulanır3 AG SRP4 colli 9155 Mutlu son .
Sağolun ve evet sanırım o virüsü ben de kaptım Bir sorum olacak, arabadaki tırnak izi, ağaç dalı gibi daha çok kılcak çiziklerden kurtulmak istiyorum. Gelecek olan meguiars compound ürünü işimi görür mü?
Hocam görmeden bir şey demek kolay değil ama compound bildiğim kadarıyla fazla aşındırıcı bir ürün değil eğer çizikler çok kötü değilse alacaktır . Eğer almaz ise turtle wax ın tüp şeklinde çizik gidericisi var koçtaş gibi yapı marketlerde bulabilirseniz çizikler için çok başarılı bir ürün . Ama çizikler tırnağa takılacak seviyedeyse pasta ve türevi ürünlerle zaten gideremezsiniz bu durumda tek çare rötuş boyası .
Dediğim gibi sadece ince kılcallar çıksa yeter. Derin olanlardan bir umudum yok. Teşekkür ederim.