0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kubilay hocam, video size mi ait?
Dizelde otomatik seçeneğin sunulacağını zannetmiyorum.Yine start stop da dizel için uygun olmayabilir mi acaba? Yağlanma, turbo vs?1.4 motor çoğu kişinin ihtiyaçlarını giderecektir.
Kubilay hocam, sizden bir golf 1.6 tdi- dsg şanzıman comfortline testi alabilir miyiz bi ara ?
yine mi golf ya. artık gerçekten kişisel oldu. golf adını duyar duymazbir acayip oluyorum. ne var bu golfte arkadaşlar. ha özür dilerim maddi durumunuz iyidir istediğimi alırım diyorsanız da kendi kendime şunu sorarım madem durum çok iyi o zaman toyota ile ve toyota forumda ne yapıyorum ben. arkadaşlar size karşı, kullanıcıya karşı bi sözüm yok, anlamaya çalıştığım şey nedir bu vw hayranlığı ve nedir bu golf fanatikliği. dünya kadar para verip 5 yaşını görmeden bozulan arabadan nasıl bu kadar çok hayranlıkla bahseder ve azımdan düşürmeyiz.
Golfde yol sesi alıyor. Sessiz bir araba değil , tıkırtıları elbette var. Ortalama 250 km yolculuk yaptım. Hangi araçla karşılaştırayım dedim ama bizim corolladan daha tecrübeli olduğum araç yok Golf neden +1 ? Lastik sesi var ama yol gürültüsü çok az. C segmenti araçta kaçınılmaz. Ama süspansiyonları çok güzel geldi bana. 1.2 TSİ idi, arka torsiyon çubuğuydu Yakıtı bi haylice değil, 90 km sabit hızla gittik (DSG) , 5.1 yaktı. Güzergah Gaziantep-Türkoğlu(Kahramanmaraş) Yani Golf evet bizim araçlara göre övgüyü hak ediyor. Geliştirilebilir seçeneği çok fazla. Bi-xenon yok mu? Orjinal çıkma farı bul. Kodlamasınıda yap gerekli tüm ekipmanlarıda bul(far yıkama ve oto yükseklik ayarı) bunlarıda bağlantıları hazır , bağla araca kodla bitti. Ekegant extra T27 makyajlı avensise bi-xenon araştırdık ooooo neler neler. Hayret edersinizYurtdışında bir Jetta var, Rusyada, adam otomatik park pilotundan tutun yorgunluk tespit sistemine kadar ekledi. Kör nokta uyarıcısından elektronik klimaya kadar ekledi. Bunu Toyotada yapan var mı? Yapabilen var mı? Evet var ama masraf ne kadar? Almanlardan daha fazla aslında Neyde bu karşılaştırma uzayacak ama bende Alman güçlü bir TSİ alıp ön camıma ambulans yazısı gibi ters şekilde "MOVE OVER➡️" yazdırmak isterim Mazda 3 ü test ettim ve gerçekten çok güzel araç. Corolla yada Auris mi yoksa Mazda mı deseler , sesi bile etkilediği için Mazda derim. Çok bütün duruyor otomobil. Ama cam düğmeleri ışıksız