0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Motor sesi. Devir çevirirken kullanıcıyı gerçekten tahrik ediyor ve daha çok devir çevirme isteği uyanıyor Corollaya göre sessiz diyemem. Ses farkı 2-3 kademe daha iyidir ama yol gürültüsü Golfe göre geride. Tipik japon dedim. Ama malzemeler gerçekten tatminkar. Olmuş bir araç bence. Ama Japonlara göre garipsediğim bir durum el freni sağda değilde sürücü tarafına almışlar. Depo kapağını sağa almışlar
Bence mazda da yakın zamanlarda artık turbo kervanına katılacak skyactiv-g bunun habercisi olabilir
yine mi golf ya. artık gerçekten kişisel oldu. golf adını duyar duymazbir acayip oluyorum. ne var bu golfte arkadaşlar. ha özür dilerim maddi durumunuz iyidir istediğimi alırım diyorsanız da kendi kendime şunu sorarım madem durum çok iyi o zaman toyota ile ve toyota forumda ne yapıyorum ben. arkadaşlar size karşı, kullanıcıya karşı bi sözüm yok, anlamaya çalıştığım şey nedir bu vw hayranlığı ve nedir bu golf fanatikliği. dünya kadar para verip 5 yaşını görmeden bozulan arabadan nasıl bu kadar çok hayranlıkla bahseder ve azımdan düşürmeyiz.
işte anlatmak istediğim bu. ülkem insanının kandırılmasına içim el vermiyor, bizlerde forumlarda hala ağzımızı doldura doldura vw övüyoruz golf passat jetta övüyoruz, bunun sonucunda elimize ne geçiyor 5 yılda bozulan araçlar. çizimine yol tutuşuna yakıtına özelliklerine konforuna yol sesine trim sesine yorum yapmıyorum iyidir kötüdür kullanıcıya kalmış bi şey. geçen bir konuda yazmıştım Ankaraya gittiğimde 2014 model dsg polo kullandım şakur şukur sesler geliyor araba kararsız gidiyor sordum ne oluyor diye, şanzıman bozulmuş servisten cevap bekliyormuş... 2015 te kullandım daha 1 yaşındaki bir aracın bana yuksek maliyet çıkarmasını görmezden gelipte Ooooo süper araç diyerek elime ne geçecek acaba. fanatikliğik olmasın diye gene önceki yorumlarımda daima belirttiğim gibi eşime dostuma akrabalarıma toyota dizel ve toyota mmt tavsiye etmem mumkunse alma diye zorlarım.
Toyota mmt ve özellikle dizel neden tavsiye etmiyorsunuz?Mmt şanzıman kendi sınıfında gayet başarılı bir şanzıman 2013 model aracim dizel mmt idi çok az yakıp hiç sorun çıkarmadı. ilk başlarda mmt şanzıman kullanmasını bilmiyordum arabanın tepkileri Garip Geliyordu. daha sonra forum sayesinde mmt şanzımanı taniyip kullanmasini Öğrendikçe arabayi surmek çok keyifli oldu.
Eyup hocam zaten yasadigimiz sorunlarin bir cagu bilgisiz kullanici olmamizdan degil mi ?