0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
D segment bir araç için 100bin tl.fiyat çok yüksek değil,1.6 dizel olmasıda fiyatı en az 10bin artırır..
Bugün itibariyle Toyota tüm dünyadaki satış liderliğini VW'e kaptırmıştır. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur.
40 adet satmak zaten başarı sayılır bayi başına Dsegment araç sonuçta,birde Auris ve Corolla henüz aynı motorla satılmıyor ilk önce Avensisde denemek zorundalar.
Bayi başına demedim ki. Bayi başına 40 tane satsın arabanın anahtarını bırakırım plazaya ben. Tr de toplam aylık avensis satışı diyorum ben
Bmw kendisi bu motoru kullanmayı bıraktı . Toyota neyin kafasını yaşıyor . Yıllardır 1.6 motor bekledi toyota kullanıcıları piyasada 1.6 160 bg motorlar mevcut bence toyotanın 1.6 en az 130 bg lik motor sunması lazımdı . Ben bundan sonra sorunsuzluk imajlarıyla bir yerlere varabileceklerini sanmıyorum .
Toyota gidip bmw den bu motoru alacağına renault dan 1.6 dci 130 bg motoru alsa daha fazla satar. Ve kasayı rahat rahat kaldırır bu motor. 1.6 bmw motorunu avensise koymak yerine corollaya yada aurise koyması daha mantıklı çünkü o kasalara göre bu motor.1.6 dci 160 bg motor yakında geliyor. Talismana koyuyolarda megane a falan koyarlarsa piyasayı çok karıştırır
1.6 dizeli direk auriste ve corollada kullansalar avansis satışları zaten durabilir.Türkiyede aylık satışı düşündüğünüz kadar az değil bence. .Bu konuda fazlasıyla size katılıyorumAuriste ve corollada kullanılacak ama avensisin satışı düşeceğinden satış strateji ile avensiste satılacak ilk önce..