0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağol Cem, aslında almak istediklerim Helix A1, Dark Blue 1000.1, Jl Audio Slash 500.1 di ama bunların hepsi 900 YTL nin üstünde fiyatlara sahipler. Bu nedenle ucuz çözüme gittim. 390 YTL ye JBL i aldım. Olay tamamen duygusal yani Seste güç olarak baya bir artış oldu. Şimdi arabanın dışında, yarım metre mesafede üzerindeki tshirt bile titriyor.[/quote]iyi iyi..ben de portluya dönücem en sonunda bende dışarıda titreşim olmuyo..anca araba kendi kendine zıplıyo o kdr elimden çıkaramadım; bari portlu yapayım.. o zmn da araba durulmaz hale gelecek..şimdiki kadar net ses alamayacağım.. bu helixler(dblue) de çok ısınıyor.üzerinde fan olsa iyi olurmuş.
yeni nesillerde ses sistemleri bilgisayala entegre olduğundan artık değiştiremiyoruz [/quote] Yeni nesil derken ?? [quote=emrah yılmaz] arkadaşlar bişey sormak istiorum 2003 sedane var ve orjinal teybe dokunmadan cd çalar monte ettirmek istiyorum siz nasi yaptiniz vya bu konuyla ilgili bilgiyi nerden bulabilirim birde ön ve arka kapilardaki hoparlörleri değiştirecemde kaç cm alsam uyar ..teşekkürler sayılar [/quote] Bu konunun ilk sayfasında ve linkini verdiğim konuda cevaplarınızı bulabilirsiniz Emrah Bey. [url]http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=156[/url]Ön kapı hoparlörlerinin 16cm arkaların da 13cm olması gerekiyor. Ama adaptör parça yardımı ile arkalara da 16cm hoparlör montajı yapılabilir.