0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corollada Koaksiyel bir hoparlör yok. Direk wideband hoparlör var.. Sol'lerde ise kompanent var..[/quote]Evet benim terra dan çıkanlar wideband hoparlörler idi. Fakat şimdi merak ettim sol lardaki komponentleri Acaba onlar da aynı şekilde noname bişeyler mi acaba. Bu arada subwooferima amfi yetersiz geliyor düşüncesi ile yaptığım araştırma neticesinde sonbaharda sisteme sub amfisi olarak Audison LRX 1.400 eklemeyi planlıyorum. Bu işin sonu yok herhalde
Doğru söylememişim dalğınlık işte1 tuşunda mp3'deyken basınca BMX1-BMX2 çıkıyor.BMX özelliğinin ne olduğunu çözemedim....[/quote]En iyi yardımcın teybinin kullanım kılavuzu sayfa xx. Mutlaka bişey yazılmış olmalı. İyice bir gözden geçir bence ...
Aynen mustafa bende aktif subwooferin bana yeteceği görüşündeyim.[/quote]levent baktım abi teknik özelliklerine 120 watt yazıyobenim pc de 80watt sub var onu da tam açamıyorum açtığımda komşular dan anneme sürekli şikayet geliyobu 120 hayli hayli yeter
gel de bana sor.. şimdi de ground zero gzha2350x buldum..bakalım ne yapcaz [url]http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=109[/url]ilk zamanlarda 8ohm kullanacağım alırsam tabi..[/quote]Sublar için D class tan başka bişey alma derim ben sana
yardım edecek yokmu bana yahu [/quote]Yaww boşver Murat dinlemene bak...
Sublar için D class tan başka bişey alma derim ben sana[/quote]aynen öyle ramiz abi..satan abi de öyle dedi(devrim sağlam);almadım..benim akünün amper baya düşük ztn..kx600 tarzı bişi arıyorum şimdi