0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar...1-2 aydır canımı sıkan bir sorunu dile getirmek istiyorum. Arabam 2006 model 1.6 corolla terra otomatik LPG 200 bin km.de. Arabam bazen (ışıklarda, dönüşlerde) yavaşlayınca veya bekleyince titreme artıyor ve bazen de stop ediyor. Bunu her zaman yapmıyor. ustalara gittim. Boğaz kelebeği, Maf sensörü vs kontrol ettirdim. LPG yetkili servisinde hata tespit edilemedi. Titreme olayının kronik olduğunu öğrendim ama stop etme olayı canımı sıkıyor. Uzun yoldan geldiysem 3-4 gün hiç bir sıkıntı ile karşılaşmıyorum. Ama daha sonra şehir içi evden işe gidip gelirken (günlük ortalama 2-3 km yapıyorum fazla değil.) ışıkta duracak iken her zaman stop ediyor. Benzinde ve LPG de de yapıyor. Daha önce rolanti devri dengesizliği için servise gittiğimde egzos ve emme subaplarında sıkma var dediler ve 3-4 bin TL gibi masraf var deyince varsın devir rolantide dengesiz olsun dedim. (zeten kronikmiş) Ama daha sonra stop etmeye başlayınca sorunum arttı. Acaba ne yapmalıyım bana ne önerirsiniz?
Adem bey selamlar. Aracinizin problemini en son benzine katki maddesi katarak cozdum demissinz. Su an aracinizin durumu nedir acaba bilgi verirseniz sevinirim. Saygilar