0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En sonunda araçların arkasından AVENSIS yazısını sokup APACISIS yazacaksınız )))Ha gayret ))
Krom kapaklı olanı al aga, içindeki led sağdan soldan bakınca görünmez hem. Daha şık olur. Yap yap sen bu işi
Aşağıda sigorta var ya zaten hani ayak aydınlatma diye aldığın yerden al işte. Bu arada direncide oraya koy, sigorta kutusunun oraya, sonra direk kabloyu çekersin. Bak ben bir ara kablo almıştım, müzik sistemi döşeyen bir yerden. 2 li kablo ama bu her kablonun etrafında teller vardı. Bundan alıp ikiye ayırırsan dışındaki teli nötr olarak kullanırsın baya ince oluyor kablo ve yumuşacık.
İşte Oray nasıl çekeceğim döşemenin altından kiDirenç kaçlık takılacak eldeki çıkma devrelerden söksem ama kaçlık bilemem ki üzerindeki renklerden mi. Belli oluyordu bu meret
Heee olayı yaptın da oraya kablo çekmesi kaldı Zaten dediğim kablo incecik ve kaliteli baya, yumuşak ta, malum bizim tavan döşemesi camın olduğu yerde folloş durumda, ne soksan içeri giriyor, oradan sokarak sol tarafa gelirsin oradanda bu siyah bitim plasitiklerinin arasından aşağıya inersin. Çok kolay kablolama işi, hiç kafana takma.Evet Dirençleri rengine göre bakabilirsin
1K demiş ya zaten ule Talat
Talat hocam selamÖncelikle özür dilerim 1K yazdığım için.Direnç değeri 1K evet yani 1K ohm renkleri kahve -siyah- kırmızı sonrasında altın yaldız yada gümüş yaldız vs olur onlar seni ilgilendirmiyor.LED kapak koyma bence kaba durur sadece plastiği delip arkadan ittir LED içine gömülsün sıkı,sıkı hiç bir şey olmaz.Kolay gelsin