0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sübapları koruması, benzin de vererek lpgden dolayı artan oda sıcaklığını düşürmesi sayesinde oluyor. 3800 ve 6500 devir arasında %20 benzin %80 lpg yakacak şekilde ayarladık. Bu arada benim yakıt cidden fazla mı Mehmet'in dediği gibi? Bugün istanbul a dönüş yapıyorum tekrar ölçüm yapacağım. Inşallah daha da düşer.
Yok be abi öle fazla yüksek değil takılıyorum ben sana. Malum 100 km 3-5 litre yakan arkadaşları baz alarak fazla dedim yoksa gayet iyi değerler. Yol bilgisayarı benzin olarak ortalama ne gösteriyor.
2011 corollama ben de BRC taktırdım. 7000 km'dir lpg'li biniyorum. Lpg göstergelerine dikkat etmiyorum, çünkü ne zaman yanıp ne zaman söneceği belli olmuyor. Her gaz aldığımızda km göstergesini sıfırlıyorum. 47 litrelik simit tankım maksimum 40 litre alıyor. Uzun yolda 120 sabit hızla 9-10 litre arası yakıyorum. 440 km civarında bitiyor. Şehir içi çok gezdiysem 410 km gibi bitiyor. BRC'den de toyotamdan da çok memnunum çok şükür. Gazı 1,99'a alırsak 18-20 kuruş arası tüketiyor. Performansta düşme sezmedim. YÜksek devirle de kullanıyorum, montajı yapan ustam yüksek devrin çok önemi olmadığını söylemişti. Herkese bol tasarruflu günler