0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende vsr 3800de açılıyor. Bu durumda gösterilen değere 1 eklemek yetecek mi? Daha ölçüm yapmadım, hesapladığımda anlarız zaten ne yakmışız ne kadar tutuyor yazanla
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Atmosferik motorlarda lpg büyük bir can simidi.
Hayırlı uğurlu olsun. 27.06.2015 tarihinde bende aracımı Taner Usta ve ekibine emanet ettim ve montaj bitene kadar yapılan işlemleri inceleme fırsatım oldu.Yapılan iş ile alakalı gördüğüm olumsuz bir durum olmadı açıkçası.sorduğum tüm sorulara cevap aldım.İlgi ve alakaları olsun, bilgi ve tecrübeleri olsun gerçekten başarılı bir işletme.Forumda istanbul Avrupa yakasında Brc kit taktırmayı düşünen arkadaşlar değerlendirmeye alsınlar derim.
Ayar otogazdan Taner beymi?
aynen öyle
Geçmiş olsun Kerem Hocam.
LPG taktırmışsın güzlim Corolla'ya daha ne olsun
Oradaki ışıklara aldanmayın ilk üçü çabuk sönüyor son ışıkla araç bayağı kilometre yapıyor.
Forumda hep BRC cilerde bu şikayet var, demek ki şamandıra sistemi sağlıklı değil BRC lerde... Benim arabada ben bakıyorum maşallah düzenli gidiyor, 125 km de bir 1 ışık sönüyor, gerçi devamlı LPG aldığımdan sadece ilk 2 ışığı kontrol edebildim ama onlarda dediğim gibi aşağı yukarı 125 km de bir söndüler.
Demekki daha lpg.ye alışamamışsın hala memur modunda kullanıyorsun.basmaya başlayınca o oranlar dahada düşmeye başlar.