0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
I'am Zarvo
Ben de uzun zamandır arabaya cile yapmayı düşünüyordum, ancak kapalı gölge bir yer bulamadığımdan yapamamıştım. geçen hafta sempt pazarına gitmiştim orda jeton düştü birtek pazar günleri pazar kuruluyor diğer günler boş ve kapalı. Dün akşam güzelce arabayı yıkadım bu günde cila yaptım. Fakat oruçlu baya yordu. Önceden kalma ÇBS cila vardı onunla yaptım. Fena olmadı sayılır. Fotoğraf çektim fakat yüklemek nasip olmadı. Telefonu PC ye takınca fotoğraflar silindi. Malisef telefonumuz akıllı değil Nokia C6
eyvallah Arkadaşın ile plakalarınız aynı olsaymış ya ne güzel olurdu
Neptün astrayı görünce aynı şey benimde aklıma geldi abi Maşallah bu sefer bayaaaa hızlı başlangıç olmuş gerçekten
Abi benim telefon akıllı ama düştü camı kırıldı 250 tl Telefonu satsam 250 veren olurmuydu bilemiyorum. Ayriyetten bizim de Avensisimi yok abi Mesaj Birleştirildi: Temmuz 05, 2015, 03:51:10Abi 3 araç aldık üçüde abimin üzerine. Hafta içi ikisinin devrini arkadaşlara vereceğiz. Onların aklında belirledikleri plakalar var farklı ilçelerde. O nedenle şimdilik plaka seçmedik. Ona göre adres nakli felan yapacaklar.
Mehmet benimde avansisim yookkk Corolla var . Şaka bir yana bugünümüze şükür, Allahım hepimize güle güle bindirmeyi nasip etsin.
Seni Opelci seni, demek Opel Astra'ya geçtin. Güle güle kullan, bu Astra'ya da sedan güzel yakışıyor.
Normalde arabada çakmak yok mu Mehmet?
Emniyet paketi diye -emniyet kemeri-ABS falanmı takıyorlar Arabada sigara içme sakın
Sigara kullanmoyorum zagen abi. Senin gibi saygın bir abimizi misafir edersem nerde bu arabanın küllüğü demesin diye aldım [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Misafir falan anlama, boşver içmesinler. Direk tepkini koy, sigara kokusu lanet birşey, araban küllük gibi kokar sonra. Sakın taviz verme ben bile olsam Bu arada bu karikatürü gördüm konuyla alakalı değil ama hoşuma gitti [attach=1]
Abi ben içmesem de sigaraya dolaylı yoldan aşinayım. DArabanın döşemesi yanmadıkça sıkıntı yok abi. Kirlenecekki temizletelim.