Hazır oraya gitmişken plaka çerçevelerini de nikelajlı olanla değiştir hemen
Filmler Tamam Sıra da Amatör Boya Koruma Uygulaması Var.
Mesaj Birleştirildi: 04 Tem, 2015 12:36
Hazır oraya gitmişken plaka çerçevelerini de nikelajlı olanla değiştir hemen 
Abi ustaya dedim var ama 3 ay sonra paslanıyor tavsiye etmem dedi caydım.
Koyu mu olmuş yoksa bana mı öyle geldi?
Koyu mu olmuş yoksa bana mı öyle geldi?
Yok abi 1 numara yaptırdım filmi açık renk. Hava bulutlu olduğu için karanlık gözüküyor.
Yok abi 1 numara yaptırdım filmi açık renk. Hava bulutlu olduğu için karanlık gözüküyor.

Süper o zaman.Zarvo'ları (Roman dilinde polis

) başına bela alma
Heyt be!
Kardeşim hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah...
İyi günlerde sevdiklerinle eskit aracını
Mehmet hayirli ugurlu olsun araban guzel gunlerde kullan insallah. Bu coskun ve mutlulugun daim olsun.. :-)
Maşallah yeni aracın hayırlı olsun. Kazasız güle güle kullan. Şener Şen'in dediği gibi Alman aslanı bunlar Alman
Google dan 
Mehmet bu tip şeyleri açık alanda uygulama, mazallah kaş yapayım derken göz çıkartırsın. Tozlarla çizersin inceden inceye 
Haklısın abi. Bu dediğin den ötürü her uygulayacağım parçanın önce fiber bezle tozunu aldım akabinde uygulama yaptım. Uyguladığım ürünün güzel yanı plastik aksama da uygulanabilir olması. Leke bırakmıyor.
Mesaj Birleştirildi: 04 Tem, 2015 22:47
Arkadaşlar deneme yaptım Hız sabitleyici saatte 26 km hızda devreye giriyor.
Arkadaşlar deneme yaptım Hız sabitleyici saatte 26 km hızda devreye giriyor.
Opel Astra 1.6 Edition alırsak aklımızda bulunsun

Adamlar bizde donanım yok diye bas bas bağırıyor. Reklamıda iyi uyarlamışlar.Bide Hılux reklamı var
O hangisi Yaşar, aramayalım link alalım

Yasaklanmış reklam diyor ya bence Toyota yasaklamıştır kendi reklamını

Böyle reklam mı olur, biz size feyk atarız der gibi
Hayırlı olsun araciniz. İyi tercih.
Ben de uzun zamandır arabaya cile yapmayı düşünüyordum, ancak kapalı gölge bir yer bulamadığımdan yapamamıştım. geçen hafta sempt pazarına gitmiştim orda jeton düştü

birtek pazar günleri pazar kuruluyor diğer günler boş ve kapalı. Dün akşam güzelce arabayı yıkadım bu günde cila yaptım. Fakat oruçlu baya yordu. Önceden kalma ÇBS cila vardı onunla yaptım. Fena olmadı sayılır. Fotoğraf çektim fakat yüklemek nasip olmadı. Telefonu PC ye takınca fotoğraflar silindi. Malisef telefonumuz akıllı değil Nokia C6