0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet abi LPG sistemin hayırlı olsun.OPEL genel olarak bir tık fazla yakan bir araç. LPG kaçınılmaz gibiymiş. Uzun bir süre satmazsın sanırım Keyifle binmeni dilerim.
Arkadaşlar bugün ani bir kararla aracıma lpg montajı yaptırdım. Lovato obd kitini tercih ettim. 1850 tl 9 taksit. İlave olarakta 170 tl ye motor garantisi yaptırdım. 44 lük simit tüp taktırdım. Folum ağzını da benzin kapağının oraya yaptırdım. İlave aparatı var. İlk izlenimin şuan için no problem.75 tl ye 33 litre gaz ve 50 tl benzin aldım bakalım kaç km gideceğim.
Mehmet 50 tl ile 100 km gitsem bunalima girerdim
Hayirli olsun mehmet. Lpg tanki bagaji yukselttimi. :--)))
Stebneyi şehir içi bagajda taşıma bence Mehmet,kaliteli lastik tamir kiti al patlamaya karşı..
Vayy hayırlı olsun abi Benim passatada tüp taktırsam burda dolum istasyonu yok Uzun yolda kmde suan 24 kuruş yakıyor benzinde
Teşekkürler ilke. Ben şuan şehir içinde 25 30 krş lpg yaksın ona bile razıyım. [emoji23] [emoji23] [emoji23]
lastik basınç sistemi hata vermeyecek mi? mini stepne düşünülebilir ilk etapta, ona sensör montajı yapılırsa sorun olmaz benceyoksa burada sürekli uyarı verir
Mehmet hayirli olsun. Bagaj Yaris ten sonra oda gibi gelmistir gozune
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin