Gönderen Konu: 0 km arac teslim alacagim.. onerileriniz nedir?  (Okunma sayısı 1957 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '15
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
0 km arac teslim alacagim.. onerileriniz nedir?
« : Haziran 30, 2015, 21:35:23 »
selamlar. golf aracimizi bayiye vererek yarin 0 km 1.4 dizel manuel corolla teslim alacagiz.
forum ici arama yaptirdim ancak arac teslim alirken dikkat edilecekler seklinde az bilgi bulabildim. bulamadiysam kusura bakmayin simdiden.
nihayet sol on sofor tarafi 4 cam kontrol dugmesine de isiklandirma koymus toyota. sasirdim.
teslim edeceginiz araci gormek istiyorum deyip 5 dk soyle bir icine disina baktim.
kumandadan kapi kilitlendiginde de aynalara otomatik kapanma ozelligi eklemisler.
3 aylik arastirma ve mevcut aracimizi degerlendirme-satma surecinden sonra insallah yarin islemler biter ve corollayi teslim aliriz. nelere dikkat edelim onerilerinizi bekliyoruz... cok sagolun.

Toyota Club Türkiye

0 km arac teslim alacagim.. onerileriniz nedir?
« : Haziran 30, 2015, 21:35:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: 0 km arac teslim alacagim.. onerileriniz nedir?
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2015, 21:49:06 »
arka çamurlukta davlumbazı var mı yok mu diye kontrol edin. boyasını kontrol edin dökülme var mı yok mu diye (özellikle beyaz renk ise).

golf kaç modeldi bu arada ? hayırlı olsun şimdiden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 30, 2015, 21:59:42 »
davlumbaz yoksa ne yapmaliyim ?
2009 dizel golf 6 kasa trendline idi. ilk sahibiydim. hatasizdi.. vedalastik arabamizla. cok memnundum aslinda. sedan dizel sorunsuz yenileme amacli corolla yi begendik en cok ( 0km araclar icinde).  hayirli olur umuyoruz. bridgestone turanza lastikler ile ne kadar gideriz onu bilmiyorum tabi :)
renk inci beyazi bu arada. kontrol amacli baktigimda gayet kirli idi araba. boya koruma yapip da mi teslim ediyorsunuz dedim evet dediler. bir kaucuk paspas hediye etmediler :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2015, 22:03:46 »
Hayırlı olsun. Bence lastikleri kullanmadan çıkarıp direk satın. Hatta bir bayi ile anlaşın takas edin.  Bu şekilde yapanlar vardı forumda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2015, 22:14:34 »
paspasi bile hediye etmeyen bayiye lastik takasi teklif etmek istemedim. ancak yarin o teklifi de sunarim kendilerine.
golf ile 6 yil surekli continental lastik kullandim. cok memnundum.8

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 30, 2015, 22:18:44 »
davlumbaz yoksa ne yapmaliyim ?
2009 dizel golf 6 kasa trendline idi. ilk sahibiydim. hatasizdi.. vedalastik arabamizla. cok memnundum aslinda. sedan dizel sorunsuz yenileme amacli corolla yi begendik en cok ( 0km araclar icinde).  hayirli olur umuyoruz. bridgestone turanza lastikler ile ne kadar gideriz onu bilmiyorum tabi :)
renk inci beyazi bu arada. kontrol amacli baktigimda gayet kirli idi araba. boya koruma yapip da mi teslim ediyorsunuz dedim evet dediler. bir kaucuk paspas hediye etmediler :(

inci beyazı aracınızda yaşayacaklarınızı şimdiden söyleyeyim. boyanız yüksek ihtimâl herhangi bir sebepten ötürü tampon bölgesinde dökülecek. moral bozucu ama keşke satın almadan önce forumdan fikir alsaydınız. davlumbaz yoksa da davlumbaz mevzusu vardı, düzeltildi diye biliyorum. kauçuk paspası biraz diretince hediye ediyorlardı. turanza lastikler sesine dayanabilirseniz en az 50 bin km dayanır. malum yalıtım mevzusu sıkıntılı japon araçlarında.

golf'ü bagaj hacmi ve donanım dışında çok arayacaksınız. hani attan inip eşeğe.. derler ya. ondan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '12
  • 106 kere teşekkür etti
  • 142 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 30, 2015, 22:18:49 »
paspasi bile hediye etmeyen bayiye lastik takasi teklif etmek istemedim. ancak yarin o teklifi de sunarim kendilerine.
golf ile 6 yil surekli continental lastik kullandim. cok memnundum.8

Hayır toyota bayisine değil. Sizin gibi sıfır araç alıp lastik bayileriyle takas edenler vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 30, 2015, 22:27:24 »
showroomda davlumbaz arkada da vardi diye hatirliyorum.
on ve arka tamponlari kontrol edecegim.
anladim simdi... lastikcime hemen teklif goturecegim kismetse 1 gun icinde. mumkunse continental ile degisime giderim. cok tesekkurler ilginize.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Dervişlik bir dilektir. Dileyene düğün dernektir.
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '08
  • 8 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 30, 2015, 22:55:05 »
süleyman bey, keşke golf aracınızı satmadan önce buradan bildirseydiniz. Şimdi o aracı (hatasızdı dediğiniz için) bayi en az 2-3 bin tl az fiyata alıyordur sizden. hem siz maddi anlamda daha karlı çıkardınız hem de siteden bir arkadaşımız tertemiz bir araç sahibi olurdu. Ben hep üzülmüşümdür bu tarz giden araçlara :(

tabi yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun. iyi günlerde kullanın inşallah.
2008 Avensis 1.6 Comfort (2015- ? ) 96bin- ?
1998 Honda Civic 1.4 LS (2009-2015) 70bin-115bin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 30, 2015, 23:20:34 »
cok haklisiniz. evet bir miktar ucuza aldi ancak ederine cok yakindi teklif edilen fiyat. biraz pazarliktan sonra tatmin edici hale geldiginden 0km corollanin ve mevcut aracimizin fiyati, el sikistik.. trendline donanim oldugundan zor musteri buldum 3 ayda.. sadece birkac kisi aramisti.. onlarla da anlasamamistik. tecrube oldu zaten bir daha alt donanim arac almam dedim kendi kendime ve yeni araci da advance donanim aldik... hayirlisi olsun bakalim, her iste bir hayir vardir... bu aksam farkli bir araba markasinin calisani ile tanistim ve yarindan gecerli tum araclara %3 zam gelecegini bu yuzden bugun insanlarin yogun sekilde arac baktiklarini soyledi... kismet...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 30, 2015, 23:28:03 »
İlk yardım çantası yanında yangın tüpü olup olmadığına da dikkat edin. Ruhsat motor şase numarasıyla araç üzerindeki numaralara hatalı yazılmış olabilir. Kaporta boya kalınlığına.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 30, 2015, 23:41:20 »
yangin tupum vardi onu yeni araca aktardim bile. verdim bagajina koyun lutfen dedim :)
ruhsattaki herseyi satir satir kontrol edecegim zaten..
boya kalinliligini nasil olcebilirim : cihaza ihtiyac var ama o da bende yok :)  ulasilabilir fiyatta basit bir alet olsa bile kaportada ne kadar mesafe ile hangi noktalara tutacagim cihaza onu bilmiyorum.. bir tarihte bir kaportaci demisti ki abi 0 km arac bile alsan gidip ayni gun gosterecen bir kaportaciya, cunku transfer sirasinda araclarin basina her turlu sey gelebiliyor ve servis zaten kendileri oldugundan, saticilar onarip boyayip musteriye veriyorlar - MiŞ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 30, 2015, 23:49:57 »
selamlar. golf aracimizi bayiye vererek yarin 0 km 1.4 dizel manuel corolla teslim alacagiz.
forum ici arama yaptirdim ancak arac teslim alirken dikkat edilecekler seklinde az bilgi bulabildim. bulamadiysam kusura bakmayin simdiden.
nihayet sol on sofor tarafi 4 cam kontrol dugmesine de isiklandirma koymus toyota. sasirdim.
teslim edeceginiz araci gormek istiyorum deyip 5 dk soyle bir icine disina baktim.
kumandadan kapi kilitlendiginde de aynalara otomatik kapanma ozelligi eklemisler.
3 aylik arastirma ve mevcut aracimizi degerlendirme-satma surecinden sonra insallah yarin islemler biter ve corollayi teslim aliriz. nelere dikkat edelim onerilerinizi bekliyoruz... cok sagolun.

Nedemek nihayet ? Bir onceki kasada olmayabilir ama ondan onceki E12 kasalarda vardi zaten.

Bence onu bunu bosverinde aracin boyasina bi baktirin hazir servisteyken bitarafi boyali cikmasin sonra en onemlisi bu bence. Gecen sene sifir Datcia arac alan arkadasim dun aracini satarken sag arka kapinin komple degismis oldugunu ogrenince sok gecirdir de . bu butun markalarda oluyor maglesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 30, 2015, 23:57:19 »
inanir misniz bilmem,  3 aydir 4 farkli sehirde showroom gezdim. premiumda bile yoktu dugmelerde isiklandirma. arabayi incelerken gostren arkadas bu ay icinde gelen modellerde koymaya basladilar dugmeye isiklandirma dedi.
boya konusunda da anladigim kadariyla teslim almadan bayiye hic cekinmeden , "boya kontrolu yapar misiniz gozumun onunde?"   demeliyim   oyle mi :) soylerim valla cekinmem... umarim cattik kil musteriye demezler ama bir torba para sayiyoruz ne yapalim degil mi.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Auto Club
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '08
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 01, 2015, 00:30:13 »
boya koruma yapip da mi teslim ediyorsunuz dedim evet dediler.
Buna inanmayın.
Yeni aracınız hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 01, 2015, 00:52:33 »
Hayirli olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan aracini
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 01, 2015, 02:32:25 »
Faydali bilgi oldu davulunbaz ve boya kontrolu, yarin ben de teslimata gidecegim. Bir de sanirim rodaj suresi hakkinda bilgi edinmek lazim. Ilk 0 km. aracim olacak, bildigim ilk 1000 km. boyunca 80i gecmemek ve 2000 devir bandindan yukari cikmamak lazim, dogru mu dersiniz?
Türk, Tanrı'nın yeryüzündeki kılıcıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '11
  • 92 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 01, 2015, 02:33:47 »
Öncelikle alınan alınmıştır hayırlı olsun kazasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle. Bu saatten sonra yapmanız tek gereken bol bol DUA ETMEK'tir. Toyotanın kronik onlarca problemi ile karşılaşmayıp üstüne hatalarını kabul etmemeleri ve sizi aylarca oyalayarak verdiğiniz tonla paranın hakkını alamamakla yaradandan SABIR dileyin.Ha birde  şimdiden bir avukat edinin  :D  :islik: :islik: benden söylemesi .

Tekrar hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inşallah ....
<3 Sen Benim Her Gece Efkarım.... <3
             ÇoK SeVDiK Be ABİ!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 01, 2015, 02:34:59 »
Öncelikle alınan alınmıştır hayırlı olsun kazasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle. Bu saatten sonra yapmanız tek gereken bol bol DUA ETMEK'tir. Toyotanın kronik onlarca problemi ile karşılaşmayıp üstüne hatalarını kabul etmemeleri ve sizi aylarca oyalayarak verdiğiniz tonla paranın hakkını alamamakla yaradandan SABIR dileyin.Ha birde  şimdiden bir avukat edinin  :D  :islik: :islik: benden söylemesi .

Tekrar hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inşallah ....
Ciddi misin, uykum kacar bak simdi
Türk, Tanrı'nın yeryüzündeki kılıcıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Temmuz 01, 2015, 03:19:20 »
Ciddi misin, uykum kacar bak simdi

avukatlık hizmeti verilir  8-)

şaka bir yana eğer aracı test ettiyseniz şanzıman geçişini beğendiyseniz sorun olmaz

zaten kullanmaya zamanla alışırsınız merak etmeyin :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara