0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
davlumbaz yoksa ne yapmaliyim ? 2009 dizel golf 6 kasa trendline idi. ilk sahibiydim. hatasizdi.. vedalastik arabamizla. cok memnundum aslinda. sedan dizel sorunsuz yenileme amacli corolla yi begendik en cok ( 0km araclar icinde). hayirli olur umuyoruz. bridgestone turanza lastikler ile ne kadar gideriz onu bilmiyorum tabi renk inci beyazi bu arada. kontrol amacli baktigimda gayet kirli idi araba. boya koruma yapip da mi teslim ediyorsunuz dedim evet dediler. bir kaucuk paspas hediye etmediler
paspasi bile hediye etmeyen bayiye lastik takasi teklif etmek istemedim. ancak yarin o teklifi de sunarim kendilerine.golf ile 6 yil surekli continental lastik kullandim. cok memnundum.8
selamlar. golf aracimizi bayiye vererek yarin 0 km 1.4 dizel manuel corolla teslim alacagiz.forum ici arama yaptirdim ancak arac teslim alirken dikkat edilecekler seklinde az bilgi bulabildim. bulamadiysam kusura bakmayin simdiden.nihayet sol on sofor tarafi 4 cam kontrol dugmesine de isiklandirma koymus toyota. sasirdim.teslim edeceginiz araci gormek istiyorum deyip 5 dk soyle bir icine disina baktim. kumandadan kapi kilitlendiginde de aynalara otomatik kapanma ozelligi eklemisler. 3 aylik arastirma ve mevcut aracimizi degerlendirme-satma surecinden sonra insallah yarin islemler biter ve corollayi teslim aliriz. nelere dikkat edelim onerilerinizi bekliyoruz... cok sagolun.
boya koruma yapip da mi teslim ediyorsunuz dedim evet dediler.
Öncelikle alınan alınmıştır hayırlı olsun kazasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle. Bu saatten sonra yapmanız tek gereken bol bol DUA ETMEK'tir. Toyotanın kronik onlarca problemi ile karşılaşmayıp üstüne hatalarını kabul etmemeleri ve sizi aylarca oyalayarak verdiğiniz tonla paranın hakkını alamamakla yaradandan SABIR dileyin.Ha birde şimdiden bir avukat edinin benden söylemesi . Tekrar hayırlısı olsun güzel günlerde kullanın inşallah ....
Ciddi misin, uykum kacar bak simdi