Gönderen Konu: 0 km arac teslim alacagim.. onerileriniz nedir?  (Okunma sayısı 1958 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 32000
  • Model Yılı: '15
  • 59 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
Ynt: 0 km arac teslim alacagim.. onerileriniz nedir?
« Yanıtla #20 : Temmuz 01, 2015, 03:21:16 »
avukatlık hizmeti verilir  8-)

şaka bir yana eğer aracı test ettiyseniz şanzıman geçişini beğendiyseniz sorun olmaz

zaten kullanmaya zamanla alışırsınız merak etmeyin :)
Neyse artik, izlenimlerimi ya da dertlerimi paylasirim sizlerle [emoji3]
Türk, Tanrı'nın yeryüzündeki kılıcıdır.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 01, 2015, 03:21:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Sizin Tavsiyeniz
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '15
  • 30 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Temmuz 01, 2015, 06:51:26 »
icimden bir ses boya koruma ve cila konusunda eleman evet dese de yanilabilecegimi soyluyor gorecegiz zaten.
arabayi tabii ki test ettim. tek sikayetim yol sesi idi, son testten once baktim ki modelin birinde michelin lastik takili. soyledim surmek istiyorum diye. surdum. ses kayda deger bicimde az geldi iceriye michelin lastiklerle..
bunun haricinde evet alinmis alinmistir, Allah kimseye kaza bela vermesin..
Sorunsuz veya diger markalara gore daha az sorunlu olacagini dusundugumden, ayrica dis gorunus - fiyat - performans - ekonomi  acisindan corolla yi tercih ettik. hayirlisi olur umarim bizim ve alan - alacak herkes icin...
rodaji unuttum.. ben mecburen alir almaz 200 km otoyol bugun, bir 100 km yarin karisik, yine 200 km otoyol cuma gunu kismetse yapacagim.. yilda 25-30 bin mecburen yapiyoruz.. otoyolda 110 km/h   sabit giden biriyim.. dikkat edilecek baska husus var midir rodaj doneminde ?

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 01, 2015, 14:04:04
cahillgimi mazur gorun... sol ve sag arkadadavlumbaz yok sanirim resimler ekte.. teslim alma asamasindayim da... dosya ekleyemiyorum... baska sitelere yukleyip resmi oyle mi link verecegiz  :(

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 01, 2015, 14:12:04
arkadaslar henuz teslim almadim bayideyim plaka ruhsat hazir takacaklar fakat arkalarda davlumbaz yok ne yapmaliyim :(

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 01, 2015, 14:21:35
inanir misiniz veya bilir misiniz bilmem premiumda bile arkalar davlumbaz meselesi advance ile ayni  :D  sasirmadim desem dogru olacak....

Mesaj Birleştirildi: Temmuz 01, 2015, 21:19:19
Arkadaslar yorum yazan ipucu veren herkese Cok tesekkur ediyorum. Aracı teslim aldım.

Tüm donanımı teslim almadan evvel test ettim. Sıkıntı yok. Bridgestone lastikler umdugumdan daha verimli cikti. Aracın yol tutuşu ve sessizligi de tamamdir.

Tek sikinti su oldu: Arac icin 73.750 (manuel - dizel - advance versiyonu) uzerinden fatura kesilmesini beklerken , 73.040 tl gibi bir fatura ile karsilastim. aradaki 700 liiralik farki sordugumda "evet aslinda Motorlu Tasitlar Vergisini siz odemis gibi oldunuz " vb. cevaplar alinca, " GİBİ si fazla ben odedim demek ki "    dedim ve  aldigim cevap   " evet haklisiniz "  oldu. Su anda internetten sorgulattigimda MTV odenmemis gorunuyor ve aracimin zorunlu trafik sigortasindan tutun da istege bagli KASKO su "benim tarafimdan kendi sigorta sirketime" yaptirilmiş durumda. Bu nasil istir anlamadim. Eger istersem MTV ve odeme yaptiklari diger masraflarin faturalarini bana verebileceklerini soylediler.. ben de mutlaka e-mail adresime gonderin dedim.

yarin tekrar bayiyi arayacagim ve soracagim MTV nin durumunu.

aracı almadan 4 farkli sehirde test etmiş birisi olarak, depoyu doldurdum ve 220 km civari direk otoyol seyahati yapip evime geldim. 110 - 120 km yi gecmedim. araci zorlamadim. dogru mu yaptim sizce ?

yola tutunmasi , ses yalitimi, beni uzmedi  ( 2009 model sifir km Golf 6 yi 6 sene kullandiktan sonra ) ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 14, 2015, 12:06:33 »
iyi günlerde kullanmanız dileklerimle, hayırlı olsun,
2007 Fiesta kullandıktan sonra Toyota gerçekten çok tatlı bi araba :) kullanımı yumuşak, vites geçişlerini hissettirmiyor, kısacası benim ihtiyacımı karşılıyor,
içeriden gıcırtı geliyor diye bi başlıkvardı, bence böyle şeyler olursa çok takılma, bundan sonra sadece bin ve kullan sağlıklı günlerde...