0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dün bir boyacıya 25 liraya yaptırdım.Zımpara ve cila.Şahane oldu.10 dakikalık bir işlem.
Diş macunu sakın denemeyin.Denedim sonuç yok.Farlar sıfır kadar iyi durumda.Zamanla olursa bir daha yaptırırım.Bir kaç yıl sürer.Allah kerim.Yeni far alacak değiliz.
Sadece dış yüzeye yapıldı.Farların üst kısmında matlaşma vardı.Tertemiz oldu.
Sizde yapabilirsiniz http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=63249.80
Eski vernik sökülüp yeni vernik atılacak. Benim farlara Ahmet Guve abim yapıyor
ile vernik olayını biraz daha açarmısın. ben zımara ve pasta die biliyordum. yeni şeyler öğrenmek güzeldir
Merhabalar,2004 model corolla'nın ön farları iyice sarardı.İlk günkü haline nasıl getirebiliriz ?Diş macunu diyen var. Zımpara diyen var.Sararma farın içinden mi dışından mı kaynaklanıyor ?Tecrübesi olan paylaşabilir mi ?Selim bey kesinlikle zımpara , vernik yaptırmayın ben yaptırdım ilk zamanlar iyi ama sonrasında çizikler ortaya çıkıyor. Arabaya boya koruma yaptırdıgımda usta bana en iyisi boya koruma ile olduğunu söylemişti ve uyguladık harika oldu.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 28, 2015, 21:23:49Merhabalar,2004 model corolla'nın ön farları iyice sarardı.İlk günkü haline nasıl getirebiliriz ?Diş macunu diyen var. Zımpara diyen var.Sararma farın içinden mi dışından mı kaynaklanıyor ?Tecrübesi olan paylaşabilir mi ?Selim bey kesinlikle zımpara , vernik yaptırmayın ben yaptırdım ilk zamanlar iyi ama sonrasında çizikler ortaya çıkıyor. Arabaya boya koruma yaptırdıgımda usta bana en iyisi boya koruma ile olduğunu söylemişti ve uyguladık harika oldu.Yaptırdığınız zımpara vernik olamaz. Çizikler ortaya cıktığına gore zımparadan sonra cila yapılmış