0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende avensisin üst kısmındaki hafif soluk yerlere pasta yaptım yumuşak bir süngerle. Cizmemeye gayret ettim bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacsk
Aynı şekilde yine solcak. Hatta daha çok solcak. Tecrübeyle denenmiştir
peki çözümü nedir
Astar+vernik
peki linki var mı bu ürünlerin ilke hiç uygulamadım ben daha önce
Arkadaşlar herkese merhaba,2012 Avensis marka aracımın ön farlarında sararma tespit ettim.3 yıllık arabada bu normal bir durummudur.Ne yapmam gerekiyor bu arada garantim devam ediyor.Lütfen bilgi verin saygılarımla..
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.Bugün Ankara Şamazdaki ustama gittim.Kendisi kaporta ve boya üzerine çalışıyor.İlk bakışta bu içten dedi.Ama cilayı üzerine sürünce fikrini değiştirip dıştan olduğunu söyledi.Makinayla cila attı, o anda bana çok güzel göründü o da çok iyi olduğunu söyledi, işyerimin kapalı otoparkına geldiğinde durumun öyle olmadığını anladım, yani tam olarak çıktığı söylenemez.Bunun üzerine arabayı aldığım Toyota ALJ Ankaraya gittim.Yetkili arkadaş gayet normal olduğunu ve farlarda sararma başlangıcı olduğunu kabul etti.Arkadaşlar bu arabanın sıfırı şu anda 90 bin TL civarında,90 bin TL'lik araba alıyorsunuz ve 3 yıl dolmadan arabanın farları sararmaya başlıyor.Bunu bir türlü kabul edemiyorum.İçime sindiremiyorum.Bundan önceki honda cıvıc marka arabama 10 yıl binmiştim farlarında hiç bir sararma olmamıştı.Demekki Toyota da oluyormuş.Garanti kapsamının da dile getirdim.Garantiden değişmesinin söz konusu olamayacağını söylediler.Bu araba 5 yıllık bir araba olsaydı bunu sineye çekip bu formda bu konuyu dile getirmeyeceğimi bilmenizi isterim.Bugün far için temizleyici bir cila aldım.Boş vaktimde birde kendim uğraşacağım.Bu arada İstanbul daki Toyota merkezine mail atacağım.bakalım ne olacak saygılarımla....