0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu konuda çok farklı şeyler çıkar bendede var dinlediklerim kadarıyla ama hayvan sevgisini en azindan ögretmek lazım korkuyosan bile zarar vermiyceksin,beylikdüzünde bir sitenin önüne köpekler yesin diye yemek koymuslar et gibi birşeydi yanlış hatirlamiyosam ve içlerinde civi vardi facebookta paylaşmışlar sizce şimdi bu nedir?
Merhaba abilerin gozlemledigim bu durum karsisinda bu konuyu acma geregi duydum bu aksam bizim oralarda bi piknik alanina iftar acmaya gittik 2saat erken geldik kardesim parkta oynuyo falan hersey normal iftar geldi cok fazla insan var herkes yemek yiyor tabi ac hayvanlarda yemek verilir umidiyle ortalikta geziyor biz yemek artiklarimizi verdik cayimizi iciyoruz bi aile yanasti biraz otemize 4kapali kadin 1erkek 1 tanede 6-8yaslarinda bir cocuk yemekten sonra gelmisler onlar yere ortu falan sererkende ordan gecen zavalli bir kopek gordum uzuldum hayvalari cok sevdigimi belirtmek isterim kopek gidiyor yavas yavas o ailenin cocugunun kopegi gitsin diye korkuttugunu gozlemledim kosar gibi yapiyor ve hayvani kaciriyordu ve bundan zevk aliyordu ailesi ise Allah korkusuna kapanmis ama cocuklarina bir hayvan sevgisini ogretememis lanet bir aileydi gozumde sinirlendim o mazara karsisinda umurlarinda degildi cocugun kopegi korkutmasi ve bundan zevk almasi maksimum 8 yasindaki cocuk kopegin ona dikdik bakmasindan bile korkabilcek bi cocuk hic bir zarari olmayan canliya zarar verip bundan zevk aliyorsa cocuk o ailesinden terbiye almamis suc ailesinde diye dusunuyorum ve hayvan sevgisinin onemine dikkat cekmek istiyorum yazimi okuyan herkese tesekurlerimi sunarim iyi forumlar...
Şakirtlerden bu vatana ne hayır geldi ki hayvanlara gelsin.
Abisi kelimesini kavrayamamis olabilirim sanirim ama cocuktur lafinizda kavranmiycak bisey yok kisaca daha 16yasindaki cocuk bisey bilmez onemsemeyin tarzi anlamlar ortaya cikiyor ki bu anlamlar saygisizliktir yanlisim varsa ben ozur dilemesini biliyorum zaten kucuk olarak her neyse ileri geri konusmuyorum kimse hakkinda kullandigim cumleler icin herkesten ozurumude diledim ikinci bir aciklama ihtiyaci duymuyorum fazla uzatmaya gerek yok bundan sonra benim yanlis olarak gozlemledigim seyleri burda paylasmasam daha iyi olcak cunku ben kucugum dogru veya yanlisi ayirt edemem bu yuzden bi ton elestiriye tutulurum bunlari yasamaktansa dogrularla yanlislarla herkese kendi haline birakmak lazim sanirim saygilarimla.GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi